Opinii

Campania electorala la capul mortului - marca (politica) de Vrancea

Corneliu Condurache
14 mar 2011 1293 vizualizări
Exista citeva indicii clare ca-n ultimele zile s-a brevetat in Vrancea un nou produs in materie de strategie si marketing politic.

Iar la aceasta stranie "inventie" si-au adus aportul fara rezerve toate partidele parlamentare din judet. Este vorba, concret, despre desfasurarile de forte legate de actiunile derulate pentru inmormintarea primarului de la Tulnici decedat marti dimineata, in urma unui nefericit accident rutier petrecut la iesirea din Lepsa. Cu gindul pe care nu si l-au putut masca aproape de loc in manifestari (probabil sa nici nu fi dorit asa ceva), ca dupa funerariile celui care a fost Vasile Agurida urmeaza inevitabil o competitie electorala pentru desemnarea succesorului sau in scaunul de primar al comunei Tulnici, partidele si-au fixat obiective si s-au comportat ca atare. Care mai de care cu legitimitatea afisata mai strident: Partidul Social Democrat in calitate de formatiune politica a decedatului, Partidul National Liberal - aliat politic mai nou prin Uniunea Social Liberala, al formatiunii decedatului; iar Partidul Democrat Liberal a pozat in aprig competitor politic "pe hirtie" contra formatiunii decedatului. Se poate spune ca toate cele trei forte politice au brevetat in Vrancea "campania electorala la capul mortului". Cu "avizul" Prefecturii judetului prezenta si ea simbata la Tulnici cu primii sai doi oameni din organigrama, ca sa nu fie vreun dubiu asupra autenticitatii si legalitatii comportamentului "inventatorilor" susprezentati. Alte amanunte edificatoare despre consensul politic vrincean pe tema "campanie electorala la capul mortului" pot fi gasite in articolele referitoare la nedoritul eveniment din editia de astazi a cotidianului nostru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 20 ore, 48 minute, 7 secunde
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASACA PE NEA VASILE!!!Dar sa stiti ca nu l-a suportat niciodata pe Portofel! Va spune unul din sistem! Ar fi voit sa mai moara odata daca-l vedea pe Shutzu vorbindu-i la capatai!!!
, acum 739399 zile, 20 ore, 48 minute, 7 secunde
Daca erau la putere comunistii din PSD sigur vedeam,la cateva zile dupa inmormantare, bustul "fiului" lui Stefan cel Mare si Sfant tronand in fata primariei.Cat despre armata ce sa zici ? Poate n-am citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.