Opinii

Descinderea care frige de la sediul Electrica Focsani

Corneliu Condurache
29 nov 2010 2003 vizualizări
Sint mai multe necunoscute in legatura cu descinderea de joi la sediul sucursalei Electrica Focsani. Prima ar fi: de ce s-a grabit seful Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea sa se delimiteze atit de ferm de respectiva actiune?

"Nici un politist nu a luat parte la aceasta actiune. Nici din Vrancea, nici din alta parte.("¦) Probabil se face confuzie intre structurile din cadrul ministerului de interne, daca se afirma ca politistii au ridicat acte de acolo. Este ancheta altcuiva", a declarat comisarul sef Ionel Popescu vineri, pentru Ziarul de Vrancea, lasind impresia ca a avut in miini un cartof fierbinte de care trebuie sa scape cit mai repede cu putinta. Inginerul sef al Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice (SDEE) Focsani , desi singurul din conducere prezent la sediu cu ocazia descinderii, contactat de redactorii nostri, a evitat sa spuna ceva. Directorul SDEE s-a aratat si el cit a putut de evaziv in legatura cu subiectul, in ciuda faptului ca este greu de crezut ca nu stie in amanunt despre ce-i vorba. "Au fost cei de la Politie, nu ne-au dat mai multe detalii. Au ridicat niste documente pentru niste avize pentru 2-3 consumatori din Focsani, la care vroiau sa vada avizele de racordare la retelele noastre de distributie", s-a limitat sa precizeze Costica Dodu. Pe forumul de discutii al editiei online a Ziarului de Vrancea au aparut ieri mai multe comentarii acuzatoare la adresa actualei conduceri a SDEE Focsani. Ramine de aceea intrebarea: ce-i "putred" si ce "frige" la descinderea de joi la Electrica Focsani?!


P.S. Nu-i un secret ca pentru partidele politice din Vrancea este important cine-i la conducerea Electrica Focsani. Disputa pe stilpii din judet ai firmei in discutie cu capital de stat in timpul campaniilor electorale stau marturie unei astfel de concluzii. Informatiile vehiculate despre descinderea de joi arata ca nici din punct de vedere financiar miza nu pare mai redusa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.