Opinii

Reasezarea pe tapet a vechii marote

Corneliu Condurache
18 nov 2005 862 vizualizări
In campania electorala pentru alegerile locale de anul trecut una dintre cele mai crunte cacealmale administrata alegatorilor vrinceni a fost cea a luptei dezlantuite a marii majoritati a competitorilor aflati in cursa,contra lui Oprisan si a Partidului Social Democrat.

Imediat dupa alegeri, insa, surpriza! Consilieri din mai multe partide au trecut in corpore sau cite unul

in barca acelui pe care-l infierau la distanta de numai citeva zile. Unii l-au ajutat contra "NUP"-uri (neinceperea urmaririi penale) sa fie reales presedintele Consiliului Judetean, altii sa obtina 2/3-imi

cind i-a crapat maseaua. Au uitat cu desavirsire cum au obtinut voturile, tragindu-le fara remuscari o mare pacaleala celor care le-au acordat creditul increderii lor. Acum, in plina ancheta a baronului pe la Departa mentul National Anticoruptie se intimpla parca tras la indigo un fenomen similar. Numai ca intr-un loc unde te-ai fi asteptat mai putin si tocmai de aceea generator de multe semne de intrebare.

Se utilizeaza aceeasi marota in lupta pentru presed entia filialei Partidului National Liberal din Vrancea !

Nu spune si nu pare preocupat nimeni dintre candidatii in cursa ca va face si va drege sa schimbe ceva din functionarea din viata reala de organizatie a liberalilor din judet. In schimb unul dintre candidati, Neacsu, il acuza pe celalalt, Sapunaru, cu un rationament de tipul "daca nu mai este atacat de cind si-a anuntat candidatura in ziarul lui Oprisan inseamna ca este agreat de acesta"(!!!) "Este o presupunere" apreciaza apoi cel ce emite o asemenea curiosa ipoteza . Cu atit mai de neinteles cu cit ea are drept port stindard un consilier judetean care de doua legislaturi in parlamentul local n-a scos un cuvintel si n-a avut vreo actiune notorie mai de "Doamne ajuta" impotriva atitor nazbitii baronesti.

Despre care, iata, se vede ca n-au fost doar mizilicuri, fac acum obiectul unor dosare consistente socotite de mare coruptie. Ceva pare cusut cu ata alba in tot acest rationament, care este in schimb asumat fara rezerve de Corneliu Momanu actualul presedinte al liberalilor vrinceni. Ca Sapunaru si Momanu se au de mult precum pisica si soarecele, nu-i un secret. De aici insa pina la asezarea unor politicieni care se pretind seriosi si respectabili sub asemenea lozinci mustind a demagogie este un

drum care te-ai fi asteptat sa fie mai lung. Urmeaza sa vedem si sa constatam daca asemanarile cu alegerile locale din 2004 din judet vor continua, si dupa transarea disputei liberale vrincene din 26 noiembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.