Opinii

Strategia tacerii PDL-istilor vrinceni

Corneliu Condurache
8 iun 2010 997 vizualizări
Duminica seara a avut loc la Palatul Snagov mult mediatizata intilnire a parlamentarilor Partidului Democrat Liberal cu presedintele Traian Basescu, pe tema sustinerii Guvernului Emil Boc in procesul acestuia de asumare prin raspundere a legilor avind drept scop reducerea cheltuielilor bugetare convenite cu Fondul Monetar International.

La intilnire au participat, cum era de asteptat, si parlamentarii PDL vrinceni. In ciuda eforturilor de a-i contacta imediat dupa incheierea intrunirii cu pricina, redactorii Ziarului de Vrancea au avut doar "privilegiul" de a se conversa liber cu casutele postale ale telefoanelor mobile apartinind respectivilor alesi. "Transparenta" de care dau dovada democrat liberalii din judet in ultima perioada - dupa alegerile prezidentiale din decembrie 2009 reprezentantii principalului partid de guvernamint au tinut, cred, o singura conferinta de presa in Vrancea! - capata noi explicatii. Una dintre cele mai solide acuzatii aduse de catre Traian Basescu parlamentarilor PDL la intilnirea de la Palatul Snagov, se spune "pe surse", ar fi fost aceea a nesustinerii convingatoare de catre deputatii si senatorii formatiunii politice in discutie a propriului Guvern. Prin tacerea atit de profunda din saptaminile trecute, alesii vrinceni nu pot fi vizati de astfel de reprosuri. Absenta iesirilor publice in judet a acestora in intervalul de timp amintit pe subiectul aratat nu poate fi in fond catalogata nici sustinere dar nici nesustinere. Adica asa cum e mai bine ca dupa motiune sa poti pretinde orice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 46 minute, 38 secunde
astia sunt oamenii pe care au fost votati in Vrancea , niste oameni care sunt fff buni la ceea ce fac , dar au de recuperat gauri imense din campania electorala si trebuie acoperite , as vrea sa vad citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.