Opinii

PDL Vrancea, in asteptarea alegerilor debolsevizate

Corneliu Condurache
14 apr 2010 955 vizualizări
Luni seara, intr-o aparitie la emisiunea Nasul a postului B1 TV, Traian Basescu a acuzat bolsevizarea Partidului Democrat Liberal, cu referire la modul in care au fost gindite alegerile de la Conventia Nationala (de fapt congresul) respectivei formatiuni politice.

Concret: locomotiva electorala a democrat-liberalilor la diversele scrutinuri din ultimii ani si-a exprimat dezacordul profund si vehement fata de ocolirea votului direct in alegerea celor patru prim-vicepresedinti si a secretarului general al partidului. Cum si-n politica dictonul cu pestele care "se strica de la cap, dar se curata de la coada" si-a dovedit, nu o data, valabilitatea, este de asteptat ca nemultumirile lui Traian Basescu sa se finalizeze cu ceva consecinte si asupra apropiatelor alegeri programate in PDL Vrancea. Cit in directia "debolsevizarii" - adica, in traducere - a alegerii sefului organizatiei din judet printr-o adevarata competitie libera si corecta? Ramine de vazut. Niste alegeri formale si cu cistigatorii dinainte stiuti sau stabiliti i-ar putea fi, cu mare probabilitate, aproape fatale in primul rind PDL Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.