Opinii

Circarii politici ai Vrancei

Corneliu Condurache
26 ian 2010 1227 vizualizări
Profitind, probabil, si de faptul ca festivitatile legate de sarbatorirea Zilei de 24 Ianuarie s-au desfasurat in Piata Teatrului din Focsani, politicienii de pe aceste meleaguri s-au dat fara pic de retineri in spectacol.

Cu amendamentul luarii in consideratie a unei corectii referitoare la ospitalitatea gazdei unui astfel de eveniment, ce a putut fi vazut alaltaieri intr-o locatie special amenajata a municipiului resedinta de judet?! Politicieni, parlamentari sau alesi locali de la toate nivelurile si de diverse culori (presedinte si membri ai Consiliului Judetean, primari, dar si consilieri locali de municipii, orase si comune), dindu-si aproape brinci unii altora, cu figuri radiind de fericire in ciuda gerului naprasnic atotstapinitor peste Focsani, ca sa dea mina primii, sa se pupe mai mult decit prieteneste, sau sa joace Hora Unirii de mina cu Traian Basescu. Nu putini dintre cei susmentionati il prezentau pe acesta cu numai citeva saptamini in urma, in campania electorala care a precedat alegerile prezidentiale, drept raul suprem al Romaniei. Si nu doar asa, in discursuri pasnice sau indemnuri pe tonuri linistite. S-au taiat din greu bannere, s-au pus pe fuga militanti din tabere adverse, s-au proferat injurii, amenintari si s-au adresat cuvinte grele. "Asa-i batalia din campaniile electorale la romani" ar putea replica cineva care considera normal asemenea comportament. Ca sa treci, totusi, atit de repede si natural de la o stare de spirit la alta, si sa te mai si manifesti ca atare, orice s-ar spune, trebuie sa fii dotat cu un talent nu chiar la indemina tuturor. Mai concret e musai sa fii circar politic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 3 ore, 9 minute, 6 secunde
ÃŽn acest articol este cumva vorba de Oprişan ?! Dar el nu este un circar politic ,el este un înalt bărbat de stat .Vă rog măsuraţi-vă cuvintele când citeste integral
, acum 739400 zile, 3 ore, 9 minute, 6 secunde
Din punctul meu de vedere circari sunt cei care pe negindite au ajuns in parlamentul tari de pe locul 2 sau 3, si nu fac nimic pentru electoratul care spera sa ,,traiasca bine".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.