Opinii

Listele scoaterii din scirba

Corneliu Condurache
12 oct 2009 1064 vizualizări
Unul din motivele pe care le-au invocat neoficial judecatorii vrinceni, atunci cind au refuzat sa mai faca parte din Biroul Electoral Judetean (BEJ) pentru alegerile prezidentiale, a fost acela ca-s cam scirbiti de politica acestor vremuri si meleaguri.

Desi aflat intr-o astfel de stare, probabil suficient de inconfortabila , Adrian Toni Neacsu, presedintele Tribunalului Vrancea, s-a "sacrificat" si l-a anuntat la sfirsitul saptaminii trecute pe actualul prefect, Ion Oprea, (provenit din PD-L) ca nu prea mai are rost sa se chinuie cu intocmirea listelor cu presedintii si vicepresedintii celor 430 de sectii de votare din judet. Intrucit respectivele liste sint deja aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta in forma dorita si realizata de catre fostul prefect, Raluca Dan (ajunsa reprezentant al Guvernului Romaniei in Vrancea gratie sustinerii PSD). Disputele pe care le-au declansat mentionatele liste intre PD-L si PSD in Vrancea nu mai sint deja un secret, iar amanunte suplimentare despre controversele iscate puteti afla si din editia de astazi a Ziarului de Vrancea. In plus aceleasi liste cu presedintii si vicepresedintii sectiilor de votare din judet pentru alegerile prezidentiale ale toamnei 2009 mai au iata o calitate ce merita subliniata. Au reusit vineri atit de brusca "descirbire" a lui Adrian Toni Neacsu!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 25 minute, 34 secunde
Dca mai avea cineva iluziii in legatura cu Neacsu ca e sau nu omul baronului, acum s-a edificat pe deplin. Ar trebui totusi ca Didi Beshi sa primeasca o prima ca la "adus la baza" pe Tony. Cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.