Opinii

Tombola scoaterii Vrancei din criza

Corneliu Condurache
25 aug 2009 1074 vizualizări
Asa cum puteti afla dintr-un articol al editiei curente a Ziarului de Vrancea, astazi urmeaza sa se deruleze in judetul nostru o etapa a unui proiect desfasurat la nivel national de catre Ministerul Mediului, intitulat Ofensiva verde continua .

Actiunea va consta, concret, intr-o campanie de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice si a echipamentelor vechi, care vor putea fi duse la mai multe centre provizorii din Focsani, dar si din comuna Rastoaca. Precum si intr-o activitate de ecologizare a Cringului Petresti. De asemenea, conform datelor furnizate de organizatori, la sediul Consiliului Judetean Vrancea se va desfasura un simpozion, iar ziua se va incheia la Casa de Cultura "Leopoldina Balanuta" din Focsani cu un spectacol pe parcursul caruia este programata o tombola. Prin intermediul acesteia se urmareste stimularea vrincenilor participanti la campania de colectare mentionata, un punct principal al actiunii in viziunea initiatorilor. Fiind vorba despre o activitate de mediu ea trebuie salutata, desigur. De aici insa, si pina la implicarea presedintelui Consiliului Judetean (care a acaparat cu un curios avint, in exclusivitate mediatizarea actiunii, uitind sa-i mai pomeneasca pe ceilalti organizatori sau initiatori ai proiectului), dar si a prefectului de Vrancea (deghizat in animator cu rolul de a mobiliza din timpul programului cit mai multi functionari ai institutiilor publice descentralizate ale judetului) in "Ofensiva verde" de astazi, drumul e lung. Si trebuia, parca, abordat si parcurs cu mai mult discernamint pe o lista de adevarate prioritati ale Vrancei.acestor timpuri Daca nu cumva sefii judetului au decoperit intre timp rolul tombolei in scoaterea tarii din criza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.