Opinii

Curcanul Coanei Chirita, in politica vrinceana

Corneliu Condurache
21 iul 2009 1059 vizualizări
S-ar prea putea sa se clarifice in curind un mister al politicii contemporane de pe plaiurile Vrancei. Iata, dupa ce PD-L-ul a fost lasat fara postul de sef al Inspectoratului Scolar Judetean - dovedindu-se apoi incapabil de vreo reactie publica pe aceasta tema pina astazi - primarul municipiului Focsani, Decebal Bacinschi, le mai prezinta un gen de ultimatum (dupa cum puteti afla din editia curenta a Ziarului de Vrancea).

"Azi si miine (n.r. ieri si azi) avem comisii si discutam. Proiectul viceprimarilor (n.r. de Focsani) va fi pe ordinea de zi a sedintei acestei luni, insa daca nici acum nu s-au inteles (n.r. PD-L si PSD), eu nu-l mai adaug". Pai lucrurile incep sa se cam lege. Obligati, conform celor sugerate de Bacinschi, sa se inteleaga cu PSD in problema viceprimarilor de Focsani, democrat-liberalii ar trebui sa accepte oferta de parteneriat a aliatilor. Dupa ce s-a constatat deja ca oferta posturilor de viceprimari in judet (in locul celor PNL) nu-i decit un balon de sapun, destituitii reintorcindu-se pe functii prin hotariri judecatoresti cum deja se intimpla la Ruginesti si Tataranu, care-ar putea fi noua ispita pentru ca PD-L-istii sa bata palma cu PSD-istii pe chestiunea viceprimarilor de Focsani?! Nimic mai simplu! Social-democratii vrinceni le-ar putea reda impachetat si cu fundita partenerilor lor portocalii de pe aceste meleaguri scaunul tocmai saltat de inspector sef al ISJ. Ar fi precum curcanul lui Grigore Birzoi al Coanei Chirita, din piesele de teatru ale lui Alecsandri: vindut si apoi rascumparat, doar pentru a mai fi vindut o data. Politica vrinceana a acestor zile suporta orice si este, fara vreo umbra de indoiala, una a tuturor posibilitatilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 34 minute, 10 secunde
Situatia este mai mult decat ridicola.Guvernare PSD-PDL cu sefi de deconcertate de la PNL,atacuri la membrii PDL si nu numai (prefect-Adrian Baciu-DTS) toate fara reactie din partea conducerii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.