Opinii

Sondajele si steaua care apune

Corneliu Condurache
24 iun 2005 693 vizualizări
Care dintre cititorii nostri nu-si mai aduce aminte de sondajele slobozite de Oprisan in ziarul pe care-l tine sub papuc si-l finanta pina nu de mult din consistente fonduri publice

Care dintre cititorii nostri nu-si mai aduce aminte de sondajele slobozite de Oprisan in ziarul pe care-l tine sub papuc si-l finanta pina nu de mult din consistente fonduri publice (orchestrind prin pixul si semnaturile altor fraieri si grosolane falsuri in acte pentru acest hatir) cind se apropiau parangheliile in Piata Unirii din Focsani?

Din ele trebuia sa razbata, prin metode al caror primitivism in gindire si metoda ii concureaza serios pe fostii politruci ai Scanteii, ca locuitorii capitalei judetului in care traim vor cu mare bucurie sa-si transforme centrul orasului citeva saptamini pe an in bufete comunale amplasate in aer liber. Pe linga mirosul de mici si bere care persista zile bune si dupa ce trecea "urgia", cel mai greu de suportat, in special pentru cei cu nenorcul de-a avea locuintele amplasate prin zona ostilitatilor, adica in buricul tirgului, era mirosul pestilential care se imbiba si el in toate de prin preajma. Efect secundar al celor care, neavind unde-n alta parte, isi satisfaceau necesitatile fiziologice in urma unor astfel de distractii prin fata, ori chiar in scarile blocurilor de pe acolo.

Ca sa nu mai vorbim de parc si lacasurile de cult de prin preajma!

Acum, iata, sub pretext ca Piata Unirii ar fi ajuns cica intr-un stadiu avansat de degradare, primarul Bacinschi n-a mai suportat si nu a mai permis asemenea grozavii in centrul orasului. Desi sosita mult mai tirziu decit s-ar fi cuvenit, masura este una care merita salutata.

Asteptam cu mare interes reactia paranghelistului sef de judet-feuda.

Daca nu mai trage el un sondaj sa ne arate cum vrea poporul sa se usureze-n centrul Focsaniului de minuta cu el (admirind multumit cum zboara miliardele, prin intermediul artificiilor, la ceruri) sint semne clare ca steaua sa bate cu siguranta spre apus.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.