Opinii

Vrancea reala si raportarea la ea a politicienilor care o reprezinta

Corneliu Condurache
4 feb 2008 666 vizualizări
In editia de simbata-duminica a Ziarului de Vrancea ati putut citi despre o realitate stupefianta si-n acelasi timp inadmisibila.

Dintr-un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Focsani a fost reclamata, chiar in timpul sedintei de vineri disparitia unor documente.

Un astfel de lucru s-a intimplat nu in piata, si nici la aprozar sau discoteca, ci-n institutia statului unde vrincenii se duc sa-si caute dreptatea

Se pune, desigur, intrebarea: cita incredere mai pot avea cei nevoiti sa ajunga intr-o asemenea institutie ca li se va face o judecata echitabila?

Si pentru ca tot sintem in an electoral, n-ar fi rau ca toti politicienii vrinceni indiferent de directia spectrului politic in care se situeaza, sa afle parerea celor carora numai peste citeva luni le vor cere voturile, despre imaginea institutiilor din judet.

"Realitatea este ca se falsifica si se sustrag documente oficiale de peste tot. La spital e cel putin de groaza: altfel nu se explica de ce pina acum nu a fost condamnat nici un medic pentru malpraxis la toate decesele dubioase care au fost acolo. La nou-nascuti,sa nu mai vorbim! Sa aleaga sa nasca la Focsani este cea mai mare greseala pe care o poate face o femeie. Pina nu se va da o lege clara si nu va fi legat nimeni pentru sustragere si falsificare de documente trebuie sa fim cu ochii in patru. La accidentele auto fiti atenti pentru ca probele biologice se pot modifica ulterior si desi ati baut numai apa in ziua respectiva se poate sa aveti surpriza sa va gaseasca 2 la mie."

Comentariul a aparut pe forumul editiei on-line a cotidianului nostru si el ilustreaza cum nu se poate mai fidel opinia necoafata a alegatorilor despre Vrancea reala si institutiile ei.

Citi dintre politicienii locali se vor raporta la ea in saptaminile urmatoare, cind vor incepe vinatoarea de voturi pe care si le vor baga in tolba pentru ciclul electoral viitor, ramine sa luati cunostinta si sa apreciati fiecare dintre dumneavoastra.

Deocamdata merita urmarit modul in care cel mai probabil va fi musamalizat sau va fi tratat cu indiferenta cazul sesizat vineri al volatilizarii documentelor din dosarul de la Judecatoria Focsani.

Acolo s-au petrecut in ultima perioada mai multe curiozitati; dar astea-s deja realitati palpabile dintr-o alta gama despre care-am mai scris si o vom face, poate, mai pe-ndelete in viitor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.