Opinii

Perle si explicatii

Corneliu Condurache
5 oct 2007 784 vizualizări
Jurnalistii din presa locala, mai cu seama cei care au legatura cu Inspectoratul Scolar Judetean, s-au obisnuit de acum cu "perlele" periodice ale lui Iordache Bostan. Numai in ultimele zile au fost vreo trei si saptamina inca nu-i incheiata!

"Am auzit vorbindu-se ca ar exista in unele scoli si relatii mai putin potrivite intre cadrele didactice de sex opus", a spus inspectorul general, povestind despre subiectul unei recente reclamatii care a ajuns la el.

"Probabil ca a si inceput masinaria meditatiilor.(...)Va promit ca voi actiona, nu stiu cum, dar o voi face", a concluzionat acelasi personaj despre o alta problema stringenta care-l framinta momentan. In fine, nici in problema uniformelor n-a vrut sa-i ramina opinia necunoscuta publicului si a declarat fara ezitare:

"Daca vreo unitate scolara si-ar propune uniforma pentru profesori, nu mi s-ar parea iesit din comun. (...) Profesorii ar trebui sa aiba si ei o uniforma, culorile pentru uniforma sa fie mai inchise, sa nu fie tipatoare, fustele nu prea scurte". Desigur, pentru ziaristi astfel de replici au farmecul lor, multe din ele putind realmente a fi catalogate drept spumose. De asemenea, dreptul la opinie este unul neingradit in Romania, deci si lui Iordache Bostan. Cu toate acestea, insa, nu ar fi oare oportun sa-i explice cineva -poate dintre cei ce l-au promvat pe acest cetatean in functia pe care o ocupa acum - ca nu joaca nici in "Comici vestiti ai ecranului", nu-i nici reprezentantul judetului la vreun festival de umor, ci pur si simplu el este seful invatamintului vrincean?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.