Brand voice

FOTO | Fermierul din Vrancea care a dezvoltat o afacere de succes cu produse alimentare ecologice în București

Ziarul de Vrancea
14 ian 2023 10669 vizualizări

Fermierul vrâncean Vasilică Pamfil a absolvit Științe Politice, dar nu mai vrea sa audă de politică. Lucrează peste 4.000 de hectare în condiții extreme, dar are și zootehnie, ferme de vaci de carne, de lapte, dar și de ovine. Moara pentru cerealele certificate ecologic întregește ideea de a aduce produsul din fermă spre farfurie. Și-a adăugat în portofoliu plantații pomicole, astfel încât băcănia să aibă și produse din fructe. Printre cerealele care ajung făină se regăsește și grâul Spelta, iar mălaiul bio produs în ferma lui aduc mămăliga bunicii în tuciul bucureștenilor.

Acum aproape patru ani, fermierul vrâncean Vasilică Pamfil a deschis oficial „BĂCĂNIA FERMIERULUI - DIN FERMĂ ÎN FARFURIA TA!”, un concept personal care l-a costat peste un milion și jumătate de euro, bani prin care fermierul aduce pe piața bucureșteană produse premium realizate în condiții ecologice. Pâine cu maia din grâul cultivat și măcinat în ferma și moara sa (sub brandul Aganoland), carne de vită și oaie, produse de patiserie din făină bio. Din cele spuse de fermier, este prima brutărie bio din București. În legătură cu activitatea fermierului vrâncean Vasilică Pamfil, mai multe detalii au fost oferite pe contul de facebook Sens & Contrasens în Agricultură, de jurnalistul specializat în domeniul agricol Tudor Calotescu, fost director al publicației ”Lumea satului”.

Din ferma în farfurie cu bucurie!

Acum aproape patru ani, fermierul vrâncean, Vasilica Pamfil, a deschis oficial BĂCĂNIA FERMIERULUI - DIN FERMA ÎN FARFURIA TA! Un concept personal care l-a costat peste un milion și jumătate de euro. Bani prin care fermierul aduce pe piața bucureșteană produse premium realizate în condiții ecologice. Pâine cu maia din grâul cultivat și măcinat în ferma și moara sa. Sub brandul Aganoland. Carne de vita și oaie de o calitate de necontestat. Carne de vită maturata în vitrine frigorifice chiar la fața locului! Și, tot în același local, se pregătesc produsele de patiserie din faină bio. Din cele spuse de fermier este prima brutărie bio din București!

Vasilică Pamfil e un fermier tânăr care a absolvit științe politice dar nu mai vrea sa audă de politică. Singura lui politică acum este să aducă bucurie și sănătate în bucate alese. Lucrează peste 4.000 ha în condiții extreme. Dar are și zootehnie, ferme de vaci de carne, de lapte dar și de ovine. Moara pentru cerealele certificate ecologic întregește ideea de a aduce produsul din ferma spre farfurie. Și-a adăugat în portofoliu plantații pomicole ca băcănia să aibă poame și produse din fructe. Printre cerealele care ajung faină se regăsește și grâul Spelta. Iar mălaiul bio îmi aduce mămăliga bunicii în tuciul meu de bucurestean.

Sunt multe de spus dar faptul că fermierul a trecut peste încercările nereusite de a intra în super market și a ales varianta de a întregi lanțul nu poate fi decât de lăudat. De anul trecut a mai deschis și pe Mihai Bravu o altă Băcănie. Iar acum fiecare din noi are o datorie de suflet de a intra măcar o data în aceaste Băcănii ale Fermierului ca să guste produse deosebite, cu trasabilitate verificată pe cel mai scurt lanț economic: De la Ferma direct în Farfurie!

Magazinul este situat foarte aproape de b-dul Ștefan cel Mare, la intersecția cu str Despot Vodă, mai precis la nr. 55, peste drum de spitalul Colentina!

E vizibil din bulevard și vă asigur ca veți avea o experiență absolut specială!”-Tudor Calotescu

Text informații + foto:Sens & Contrasens în Agricultură

Citiți și:AgranoLand a deschis prima băcănie modernă din București | Băcănia Fermierului – Din fermă în farfuria ta;

Vasilică Pamfil, fermierul vrâncean care a dezvoltat o afacere integrată din câmp până în galantar;

VIDEO | Vasilică Pamfil, fermierul vrâncean care a dezvoltat o afacere integrată din câmp până în galantar - partea a II-a;

VIDEO | Interviu cu omul de afaceri vrâncean Vasilică Pamfil;

Vasilică Pamfil, fermierul din Vrancea care a patentat primul combustibil BioDiesel de la noi;

VIDEO | Vrancea, din nou subiect al emisiunii „România, te iubesc!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.