Tineret în (Re)Acțiune

Biciclete si role pentru copiii care stiu legile circulatiei

Ana-Maria Cantia
30 iun 2008 1131 vizualizări
Politia Adjud, in parteneriat cu o Scoala de soferi din municipiu, a organizat un concurs pe teme rutiere pentru copii. "Concursul s-a desfasurat in cadrul programului «Stop accidentelor rutiere. Viata are prioritate»", dupa cum ne-a declarat comisarul sef Ionel Bitca, comandantul Politiei.

Elevii au fost supusi la doua probe, printre care una de cunoastere legislativa si una practica de indeminare - bicicleta. Proba teoretica a fost una de echipa, in timp ce proba practica a fost una individuala. Concurentii care s-au dovedit a fi cei mai indeminatici au primit biciclete si tricouri inscriptionate. Ocupantii locului II au primit role, iar cei clasati pe locul III, mingi de fotbal. La finalul concursului, toti participantii au plecat acasa cu tricouri si materiale informationale privind regulile de circulatie. Concurentii au fost elevi de la scolile generale si licee. Organizatorii vor sa faca o traditie din acest proiect, iar la anul sa antreneze in competitie elevi de toate virstele. "Vrem sa ne axam pe teme precum linistea publica, violenta domestica si ne dorim sa avem cel putin lunar un concurs interactiv", a precizat seful Politiei Adjud. (Ana Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.