1 Iunie, Ziua tuturor copiilor

VIDEO!!!Spectacol cu pici talentaţi la Promenada Mall

Aurelian Ivan
31 mai 2013 6166 vizualizări
Copiii de la Centrul de Zi ”Micul Prinţ” au dansat şi au cantat în aplauzele părinţilor şi invitaţilor

Pictură, jocuri interactive şi spectacol la Promenada Mall din Focşani în cadrul evenimentului „Vise Colorate”.Copiii cu autism de la Centrul de Zi „Micul Prinţ”, cu varste cuprinse între 4 şi 8 ani, au pregătit o serbare pentru părinţii şi colegii invitaţi de la alte grădiniţe şi şcoli generale din Focşani. La randul lor, elevii invitaţi au arătat şi ei ce au pregătit pentru Ziua Copilului. Prin urmare, multă distracţie şi veselie, dar nu numai asta. În cadrul evenimentului  a fost organizat şi un atelier de pictură, dar şi spectacolul susţinut de Ansamblul „Cununiţa“ şi prichindei de la Grădiniţa „Regatul Poveştilor“. În plus, elevii Colegiului Naţional „Unirea“ au pregătit şi un târg de obiecte donate chiar de ei. Banii obţinuţi din vânzarea obiectelor vor fi folosiţi pentru ajutorarea copiilor din Centrul „Micul Prinţ“. „I-am dat numele evenimentului «Vise Colorate». Am pornit de la ideea potrivit căreia copiii noştri, care vin în Centrul de Zi «Micul Prinţ», afectaţi de autism, vin la noi în culori alb-negru şi, pe zi ce trece, după terapiile pe care terapeuţii noştri le aplică, aceşti copii încep să prindă culoare, încep să vadă lumea colorată în care trăim şi noi ceilalţi”, a spus în deschiderea evenimentului Mihai Mihalache, artistul plastic de la Centrul de Zi „Micul Prinţ”. (A. IVAN)

Mai multe imagini de la eveniment puteţi vedea pe pagina web a ZdV.









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.