1 Iunie, Ziua tuturor copiilor

Poliţiştii i-au „amendat” pe copii cu multe cadouri

Ziarul de Vrancea
2 iun 2013 6174 vizualizări
Campania pentru prevenirea violenţei în şcoli intitulată „Spune NU violenţei! Violenţa NU este o soluţie!” s-a încheiat cu premierea celor mai bune desene ale elevilor claselor I-IV din Focşani. Într-un cadru festiv, în incinta Promenada Focşani, alături de reprezentanţii sponsorilor, Carrefour Focşani şi Promenada Focşani, Poliţia de proximitate, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Ciminalităţii şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea au oferit premii celor mai bune desene

Câştigătorii sunt: Clasa a I-a: Locul I – Băruş Marius, clasa I-a A - C.S.E.I. Elena Doamna, locul II – Bîrsan Mihai, clasa I-a C – Şcoala Ştefan cel Mare, iar pe locul III – Moșescu Cristiana, cls. I-a A - Școala Nicolae Iorga. La clasa a II-a: Locul I – a revenit la Ganea Denisa, clasa a II-a C – Şcoala Ştefan cel Mare, locul II – Panfil Gabriel, clasa a II-a B - C.S.E.I. Elena Doamna, iar pe locul III – Costache Bianca, clasa a II-a A – Şcoala Nr.3. Clasa a III-a: locul I – Ciornei Nicola Elena, clasa a III-a C – Şcoala Nicolae Iorga, locul II – Dobrin Jasmine, clasa a III-a A – Şcoala Nicolae Iorga şi locul III –  a revenit Laurei Leţu clasa a III-a B – Şcoala Nicolae Iorga. Clasa a IV-a: Locul I – Neagu Narcisa, clasa a IV-a C – Şcoala Nicolae Iorga, locul II – Pintea Robert Daniel, clasa a IV-a A – Şcoala Ştefan cel Mare, iar pe locul III – Voineag Flavia, clasa a IV-a A – Şcoala Nicolae Iorga. Toate desenele realizate de copii au fost expuse la intrarea în Carrefour. Pentru munca lor, copiii au fost premiaţi cu jucării şi dulciuri. Poliţia de proximitate a organizat a III-a ediţie a concursului de desene „Soarele şi poliţistul - prietenii copiilor”. La activităţi au participat preşcolarii din grupele mari de la Grădinițele nr. 1 şi nr.15 din Focşani, care au realizat desene pe această temă, iar cele mai frumoase au fost premiate. (Z. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.