1 Iunie, Ziua tuturor copiilor

VIDEO!!!- ADVERTORIAL - 1 iunie în Goleşti: distracţie cu personaje de basm şi clovni

Aurelian Ivan
2 iun 2013 6767 vizualizări
Zeci de copii au participat la evenimentul organizat de Premium Porc

Soare şi bună dispoziţie sambătă în parcul central din Goleşti. Zeci de copii alergau dintr-o parte în alta, unii se lăsau pictaţi pe faţa, alţii se amuzau în faţa clovnilor care transformau baloanele în săbii sau animale amuzante. Pe o scenă, Albă-ca-Zăpada îi chema pe copii la joc şi la concursuri care mai decare mai amuzante. Clovnii apăreau pe scenă făcand giumbuşlucuri, amuzandu-i pe cei mici. În parc s-au adunat “piticii” din comunele Goleşti, Ciorăşti, Coteşti şi Carligele, dar şi copiii angajaţilor de la Premium Porc Group. În urma petrecerii, copiii au caştigat dulciuri, diplome de participare, iar copiii care s-au înscris la concursul de declaraţii de dragoste pentru părinţi, au putut intra în cursa pentru caştigarea marelui premiu, o bicicletă Mountain Bike. Un singur copil a reuşit să copleşească audienţa cu declaraţia sa şi, prin urmare, a luat marele premiu. Este vorba de Diana Căpăţană, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială “Ioan Vodă Cel Viteaz” din Slobozia Ciorăşti, a cărei scrisoare către mama a putut fi citită şi în Ziarul de Vrancea din week-end. Premii au fost oferite şi celor care au câştigat concursul de ”Sărit cu mingea” şi ”Karaoke”.”Premium Porc este un membru activ în cadrul comunităţii locale. Cu ocazia zilei de 1 Iunie am organizat o petrecere pentru toţi copii din comunităţile locale, în special Goleşti, Slobozia Ciorăşti şi pentru copiii angajaţilor companiei. Copiii s-au simţit bine, au participat la diversele concursuri şi au caştigat premii”, a spus Rareş Popelca, reprezentantul Premium Porc. Autorităţile locale au sprijinit evenimentul cu muzică populară romanească. (Aurelian IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la acest eveniment


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.