Orașul Mărășești

Aproape 16 milioanede lei pentru Marasesti

Ana-Maria Cantia
4 feb 2008 1284 vizualizări
Edilii din orasul Marasesti au votat, zilele trecute, bugetul pentru anul 2008. Acesta se ridica la aproape 16 milioane de lei. Banii au fost distribuiti pe compartimente, precum sanatate, invatamint, asistenta sociala, cultura, receere si religie, ordine publica si siguranta nationala, servicii si dezvoltare publica, locuinte, mediu si ape.

Legislativul local a mai avut in vedere si protectia mediului si transporturile. Banii au fost distribuiti in functie de necesitatile majore, potrivit edilului sef, Emilian Brasov. "Am incercat sa analizam cu foarte mare atentie toate sectoarele de activitate si sa distribuim banii acolo unde este cea mai mare nevoie", ne-a declarat primarul Brasov. Consilierii locali au impartit cele 15,7 milioane in urma unei dezbateri publice si au ajuns la concluzia ca cei mai multi bani trebuie sa ajunga in fondul destinat serviciilor publice, 4,8 milioane de lei. Nici invatamintul nu e mai prejos, in vistieria acestui sector urmind a intra 4,5 milioane de lei. Asigurarile si serviciul social vor primi 3,1 milioane de lei, din care pentru sanatate s-au alocat 158.000 lei. Compartimentul de dezvoltare publica va primi 1,5 milioane de lei, din care pentru protectia mediului vor fi alocati 300.000 lei. Consilierii locali din Marasesti s-au gindit sa aloce 970.000 si pentru transporturi. Ei si-au orientat atentia, in special, asupra refacerii strazilor. Bineinteles ca sint si domenii de activitate care nu vor primi nici un leut, precum agricultura, silvicultura, piscicultura si vinatoarea, sau sectorul de ordine publica si siguranta nationala. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.