Viața satului

Şefa Direcţiei Agricole a pus “milităria” pe angajaţi

Mihai Boicu
3 mar 2013 3248 vizualizări
Petra Ochişor, directorul detaşat la conducerea Direcţiei Agricole Vrancea, a stabilit reguli clare de funcţionare a instituţiei, după ce fostul director Costică Neaţă a lăsat o libertate mai mare pentru angajaţi atunci cand a condus Direcţia.

În primul rand, angajaţii trebuie să semneze condica de prezenţă în fiecare dimineaţă şi ar trebui să aibă ecusoane pentru a fi identificaţi de persoanele care au probleme de rezolvat la această instituţie. De asemenea, în fiecare lună are loc o şedinţă cu angajaţii Direcţiei, pe data de 15. “Avem un program de deplasări care trebuie stabilit pană pe data de 6 din lună. În baza acestui program se fac ordinele de deplasare”, a declarat Petra Ochişor. O altă decizie luată este aceea ca angajaţii să meargă la cursuri de pregătire. La această dată Direcţia Agricolă nu are jurist şi nici angajat cu studii juridice, astfel încat a solicitat Instituţiei Prefectului o soluţie pentru eventualele procese în care ar putea fi implicată instituţia. De cauzele vechi se ocupă juristul angajat pană la finalul anului trecut, în timp ce altele noi nu au apărut încă. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jumărică, acum 4073 zile, 7 ore, 41 minute, 28 secunde
Unde îi duceți ? La chinuială ! Interesantă doamna directoare ! De unde a fost detașată? Mulțumesc.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.