Ultima oră

VIDEO!!!Un bolnav psihic a încercat să spargă o bancă la Gară

Aurelian Ivan
22 mar 2012 1593 vizualizări
ndividul, înarmat cu o rangă şi un bolovan,a intrat în sediul unei bănci din Focşani,a strigat „Jaf” şi a rănit uşor un agent de pază u în prealabil, a intrat şi într-un magazin din zonă u „îmi părea un om năuc care s-a trezit dintr-o beţie şi nu ştia ce se întîmplă”, l-a descris vînzătoarea magazinului de lîngă bancă

 Incidentul s-a consumat ieri după-amiază, după ce bărbatul intrase anterior şi în sediul unui magazin din apropiere. Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, în vîrstă de 31 de ani, este din Bucureşti şi fusese dat în urmărire generală de marţi, după ce plecase de la domiciliu. A intrat în sediul unei bănci din Focşani, din zona cartierului Gară, avînd asupra lui o rangă şi un bolovan şi a strigat “Jaf”. În momentul acela, agentul de pază al băncii l-a imobilizat, după ce în prealabil a fost atacat şi rănit uşor. La momentul atacului, în filiala băncii erau patru angajaţi şi un client. "Este un bărbat de 31 de ani din Bucureşti şi este cunoscut cu afecţiuni psihice. În momentul în care a intrat în bancă a încercat să îl lovească pe agentul de pază. Imediat după ce a intrat în bancă a strigat «jaf». Este dispărut de la domiciliu şi căutat", ne-a spus Bogdan Toader, purtătorul de cuvînt al IPJ Vrancea.

Individul a încercat uşa unui magazin din apropiere

Martorii la faţa locului spun că acesta era agitat şi însoţit de un alt individ cu care a intrat într-un magazin din apropierea băncii. "S-a foit foarte mult pe aici, a intrat în magazin. Era foarte agitat, nedumerit, l-am întrebat cu ce pot să îl ajut, a încercat uşa de la o magazie şi m-am enervat, l-am luat la rost şi l-am dat afară. A doua oară a intrat cu cineva şi tot s-a uitat şi iarăşi m-am enervat. Avea un rucsac, o sticlă cu apă şi un băţ alb în mînă. Îmi părea un om năuc care s-a trezit dintr-o beţie şi nu ştia ce se întîmplă. Am vorbit cu o doamnă de la bancă după ce s-a întîmplat incidentul şi era foarte agitată. Cînd lucrezi cu bani şi cu omul este foarte dificil", ne-a spus Mihaela Munteanu, angajata unui magazin din apropierea băncii. Trecătorii au fost suprinşi să găsească uşile închise la bancă, neştiind de situaţia care avusese loc. "Aveam treabă la bancă să plătesc o rată. Dar de ce este închis? Ce s-a întîmplat? Că am fost şi în altă parte, la alt sediu al băncii şi nu se poate, dacă îmi dă penalităţi, cine plăteşte?", ne-a spus un client al băncii. Un altul se aşteaptă să mai aibă loc astfel de tentative. "Încercări de-astea o să mai fie, se întîmplă din lipsa de educaţie, ca profesor îmi permit să spun asta, din lipsă de cultură şi obiceiuri", a comentat focşăneanul. Agentul de pază, în vîrstă de 45 de ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu plagă escoriată parietală stînga şi traumatism de cot stîng, cu escoriaţii locale. Autorul tentativei de jaf a fost dus la sediul poliţiei pentru a fi audiat. Se pare că acesta este fiul unui cunoscut avocat din Capitală. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.