Ultima oră

Hoţul din Mercedes a fost băgat la zdup

Ziarul de Vrancea
11 mar 2012 921 vizualizări
Basarabeanul de 25 de ani care a încercat să fure o maşină Mercedes din municipiul Focşani sîmbăta trecută a ajuns după gratii

Ruslan Cuzorin a încercat să plece cu o dubă Mercedes Sprinter parcată pe strada Poeniţei, la mică distanţă de sediul poliţiştilor. Nu ştia că este urmărit de oamenii legii care îl filau de cîteva zile. Basarabeanul reuşise să intre în autoturism şi să înlăture CIP-ul. Chiar în momentul în care se pregătea să pornească maşina, el s-a trezit încercuit de poliţişti. Speriat, acesta a luat-o la fugă, însă a fost imobilizat şi reţinut. Asupra sa au fost găsite două dispozitive electronice de citire a codului şi alte scule necesare „misiunii”. Magistraţii de la Judecătorie au decis în prima fază să-l cerceteze în libertate, dar ulterior Tribunalul Vrancea a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile. Tînărul acuzat de tentativă de furt calificat a fost reţinut vineri şi introdus în arest. La instanţă, cetăţeanul basarabean stabilit în Romania a susţinut că nu ar fi intenţionat să fure maşina ci doar cîteva piese schimb pentru o autoutilitară identică care se defectase. Mandatul pentru 29 de zile a fost emis miercuri iar vineri a fost confirmat de instanţă. Tot după gratii a ajuns şi Dorinel Ţăranu, 24 ani, din Focşani. Acesta este acuzat că în luna ianuarie 2012 a comis mai multe furturi de pe raza municipiului Focşani. Tînărul a spart două magazine, de unde a furat alimente, băuturi şi ţigări. De asemenea, acesta a sustras un moped şi mai multe bunuri dintr-o maşină. Prejudiciul total se ridică la 3.300 de lei. Judecătoria Focşani a emis un mandat pe 29 de zile pe numele tînărului. (D. CHIRIAC, G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.