Ultima oră

Fata primăriţei Gîrneaţă este Miss Eleganţă la Extrem

Mihaela Beșleagă
27 dec 2011 6542 vizualizări
La concursul Miss Extrem care a avut loc vineri seară, 23 decembrie, Maria Gîrneaţă, fata cea mică a primăriţei de la Slobozia Ciorăşti, a fost la un pas de a cîştiga marele premiu

Fete frumoase, costumate în Crăciuniţe, într-o atmosferă de budoar, s-au întrecut vineri seară, 23 decembrie, în concursul Miss Extrem, ajuns în acest an la ediţia a VII-a. Printre cele 13 “graţii” care s-au întrecut să cucerească inima publicului şi a juriului s-a numărat şi Maria, fata cea mică a primarului social democrat de la Slobozia Ciorăşti, Elena Gîrneaţă. Frumoasă, hotărîtă şi cu sex-appeal, Maria Gîrneaţă, în vîrstă de 16 ani, elevă la Colegiul Naţional “Cuza”, a reuşit să ocupe locul secund în cadrul concursului şi i-a revenit titlul de Miss Eleganţă. Maria a fost la un pas să cîştige marele titlu de Miss Extrem, pentru că a fost la egalitate de punctaj cu cîştigătoarea primului loc, cu care a intrat la baraj. De altfel, fată şi nepoată de preot, Maria Gîrneaţă şi-a arătat nurii şi în această vară, la comemorarea eroilor neamului de la Mausoleul din Mărăşeşti, cînd s-a afişat printre veterani şi oficialităţi într-o rochiţă vaporoasă, cu umerii goi, alături de mama sa. Titlul de Miss Extrem, disputat cu înfocare de cele 13 fete, a fost adjudecat în cele din urmă de concurenta cu numărul 1, Diana Tudose, de 17 ani. Miss Sexy a fost desemnată Alice Claudia Slujitoru, 16 ani, în timp ce titlul de Miss Popularitate a revenit Laurei Benga, de 16 ani. Cîştigătoarele au primit şedinţe gratuite la spa, produse cosmetice, carduri de intrare în club şi cursuri de modeling. Fetele s-au întrecut în ipostaze care de care mai provocatoare în cadrul mai multor probe, cea de prezentare, dans, prezentarea Crăciuniţelor sexy şi a Crăciuniţelor elegante. Spectacolul  a cuprins şi recitalurile lui Bisky, K-Flow, Ripperz Crew & Trouble Crew şi prezentări de modă, rochii de club şi pijamale, ale unui designer din Iaşi, Maya Fashion. Cei prezenţi la concurs au continuat distracţia în Clubul Extrem pînă în zorii zilei. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anos, acum 3156 zile, 2 ore, 38 minute, 11 secunde
femeiele din trupa budoar consum excesiv de droguri mare risc si la vanzare"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.