Ultima oră

Mărţişoare cu spectacol la Casa de Cultură

Mihaela Beșleagă
29 feb 2012 5710 vizualizări
Pe 3 martie, la Focşani va veni Rodica Popescu Bitănescu u focşănenii îi pot vedea pe scenă şi pe Claudiu Bleonţ, Fuego şi Tudor Gheorghe u pe 10 şi 11 martie caravana filmelor de la Brăila ajunge la Focşani

Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” din Focşani va găzdui în luna martie cîteva spectacole- eveniment, dar vine şi cu o surpriză pentru iubitorii de filme. În acest sfîrşit de săptămînă, sîmbătă, 3 martie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură va urca Rodica Popescu Bitănescu, în piesa de teatru „Viaţa de cimitir”, o comedie romantică care este şi scrisă şi regizată de aceeaşi iubită actriţă. „Viaţa de cimitir” este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieţi: viaţa celor vii şi viaţa celor ce nu mai sînt printre noi. Pe scenă vor urca actorii: Alexandru Hasnaş, Radu Solcanu, Rodica Popescu Bitănescu, Iuliana Călinescu, Irina Cărămizaru şi Ioana Mărcoiu. Preţul unui bilet este de 50 lei, iar pensionarii, elevii, studenţii, şomerii şi bugetarii pot intra la spectacol doi pe un bilet. Vineri, 9 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură se va juca piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu” de Eugene Ionesco, comedie cu Claudiu Bleonţ, Nadine şi Marius Urzică. Regia este semnată de Claudiu Bleonţ şi Andra Negulescu. Biletele costă 60 lei şi 80 lei, în funcţie de locul în sală. Luni, 12 martie, de la ora 19.00, va poposi la Focşani şi Fuego, cu spectacolul de muzică uşoară „Înfloreşte primăvara”. Preţul unui bilet este de 40 lei sau 50 lei, în funcţie de locul dorit în sală. Elevii, studenţii şi pensionarii pot intra două persoane pe un bilet de 50 lei. Nu în ultimul rînd, pe 7 aprilie, de la ora 19.00, Tudor Gheorghe va reveni la Focşani cu spectacolul „Între rapsozi şi lăutari”. Preţul unui bilet este de 60 lei. Pentru cinefili, pe 10 şi 11 martie va poposi la Focşani Caravana filmelor 3D de la Cinema Luna din Brăila. Pe 10 martie, de la orele 10.30, 12.15, 14.00, 16.15, 19.15 şi 21.15 vor fi prezentate şase filme: „Kung Fu Panda 2” (dublat), „Spy Kids”, „Dolphin Tale”, „Transformers 3”, „My Bloody Valentine” şi „Destinaţie finală 5”. Pe 11 martie vor fi proiectate pînă la ora 19.15 cinci filme, noutatea zilei fiind „Călătorie spre centru Pămîntului”. Biletele costă 12 lei şi 15 lei, în funcţie de film. Pentru grupurile de minim 15 persoane preţul este de 10 lei/elev, iar însoţitorul grupului are gratuitate. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.