Ultima oră

Video!!!Seară de bal plină de emoţii la Colegiul Cuza, cu politicieni prin preajmă

Aurelian Ivan
14 nov 2011 4443 vizualizări
Titlul de Miss Boboc a revenit frumoasei Elena Silvia Moroiu, iar Mister Boboc a fost desemnat Alexandru Măiereanu, fiul directoarei de la „Cuza” u la balul cuziştilor au venit prefectul Sorin Hornea, fostul prefect Ion Oprea, deputaţii Alin Trăşculescu şi Răzvan Mustea şi consilierul judeţean Nicu Mazere

Balul Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” s-a desfăşurat vineri seară, în sala de festivităţi a Hotelului Fashion Center din Focşani, în faţa a peste 400 de elevi şi profesori. Tema balului a fost inspirată din serialul „Gossip Girl”, iar muzica s-a amestecat cu emoţiile şi cu luminile de discotecă, iar probele s-au succedat una dupa alta, una mai interesantă decît alta. În faţa invitaţilor cuziştii au încercat să arate care este cel mai bun, cel mai “original” sau cel mai frumos.
După opt probe care le-au solicitat talentul candidaţilor înscrişi în cursa pentru Miss Boboc şi Mister Boboc, au fost desemnaţi cîştigătorii. Cel care şi-a adjudecat titlul de cel mai popular elev este   Alex Păun, în clasa a IX-a A, iar cea mai populară dintre fetele colegiului a fost desemnată Luisa Ana Simion, elevă în clasa a IX-a A. Au urmat apoi minute lungi de aşteptare şi tensiune pînă să fie anunţaţi cîştigătorii Balului Bobocilor. Mister Boboc este Alexandru Măiereanu, elev în clasa a IX-a A, chiar fiul directoarei Colegiului, Alina Măiereanu, iar cea mai frumoasa fată a fost aleasa Elena Silvia Moroiu, elevă în clasa a IX-a G. Printre sutele de liceeni s-au strecurat şi oameni politici, unii justificîndu-şi prezenta prin faptul că au copiii la acest colegiu. În sală a fost văzut preşedintele PDL Vrancea, Alin Trăşculescu. Ulterior, a apărut şi prefectul Sorin Hornea, care a plecat repede, poate după ce l-a văzut pe fostul prefect Ion Oprea, care a stat pînă la finalul Balului. Pe www.ziaruldevrancea.ro puteţi urmări şi un material filmat de la balul cuziştilor. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.