Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
16 sep 2011 1438 vizualizări
Mini Ştiri

Focşani: Poliţiştii l-au găsit pe şoferul fugar

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care a plecat de la spital, deşi a comis un accident rutier. Miercuri, o femeie de 60 de ani a fost lovită în timp ce traversa strada Cuza - Vodă. Femeia a fost transportată la UPU de şoferul care a acroşat-o, care apoi s-a făcut nevăzut. Autorul este Marius C., 26 ani, din Focşani, care s-a ales cu dosar penal. Un alt accident rutier s-a produs ieri în Focşani. Un băiat de zece ani, pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de Ştefan G., 37 ani, din Odobeşti. Copilul a fost rănit uşor. (D. C.)

Mărăşeşti: La furat de curent electric

Poliţiştii din Mărăşeşti şi angajaţii Electrica au depistat în cursul zilei de joi un localnic care folosea o instalaţie artizanală de racordare la reţeaua de furnizare a curentului electric. Ioan M., 58 ani, deţinea instalaţia clandestină care ocolea aparatele de măsurare şi înregistrare pentru curentul pe care îl folosea în casă. Electrica a sigilat şi ridicat instalaţia pentru verificări. (G. S.)

Odobeşti: A furat componente auto

Un tînăr de 24 de ani din Odobeşti s-a ales cu dosar penal pentru furt după ce a luat, pe 22 martie, mai multe componente auto dintr-o gospodărie din Odobeşti. Marian Drăgulin a furat bunuri de 300 lei care au fost ulterior restituite. Bărbatul este recidivist. (G. S.)

Mărăşeşti: Foc la groapa de gunoi

Agricultorii care curăţă terenurile de resturile vegetale provoacă adevărate incendii. Într-o singură zi, pompierii au fost chemaţi pentru stringerea a trei focuri. Au mers în cartierul Burcioaia, Adjud, în comuna Slobozia Ciorăşti, dar şi în Mărăşeşti pentru stingerea unor arderi necontrolate de mirişti şi la groapa de gunoi. Pompierii atrag atenţia că arderea miriştii, vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale se execută numai după obţinerea permisului de lucru cu focul. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.