Ultima oră

POLITICA:Marius Necula: Colaborarea PDL cu Emil Boc trebuie să înceteze

Ziarul de Vrancea
19 feb 2011 491 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net senatorul PDL Marius Gerard Necula a declarat vineri că pe Emil Boc "nu mai stă nimeni să-l asculte" si că acest Guvern are nevoie de un premier tehnocrat, iar colaborarea cu Boc trebuie să înceteze.

"Colaborarea cu Emil Boc trebuie să inceteze. Emil Boc si-a făcut datoria, dar in acest moment in care economia Romaniei se relansează avem nevoie de un premier tehnocrat care să dea incredere in actul de guvernare. Cu tot respectul pe care il am pentru Emil Boc, ca să fie foarte clar, Emil Boc si-a consumat toată rezerva de credibilitate. Emil Boc acum dacă vine si spune un adevăr nimeni nu mai stă să-l asculte", a declarat senatorul de Galati, intr-o conferintă de presă, potrivit unei inregistrări difuzate de Antena 3.


Presedintele Traian Băsescu a purtat in ultima săptămană o serie de discutii cu liderii centrali si locali ai PDL pentru a-i convinge asupra necesitătii schimbării premierului Boc cu un tehnocrat. Seful statului a negat că el caută un nou premier, dar a admis că trebuie găsite solutii pentru relansarea increderii in actualul Guvern. La capătul discutiilor, Băsescu nu a reusit să-si convingă fostii colegi de partid pentru inlocuirea premierului politic cu un tehnocrat, iar o decizie a fost amanată pană după congresul UDMR care va avea loc in ultima săptămană a lui februarie. Totusi, după interventiile lui Băsescu s-au intensificat vocile in PDL care, prin declaratii oficiale, au spus că Emil Boc are o imagine foarte proastă, care se răsfrange si asupra partidului. "Este evident că Emil Boc are o incărcătură negativă formidabilă prin imaginea pe care a acumulat-o. A acumulat o imagine extrem de nefavorabilă Partidului Democrat Liberal si pe fondul acesta, oricat de mari ar fi succesele actului guvernamental, transferul imaginii pozitive de la el la partid nu se va face niciodată intr-o cantitate suficient de mare", a spus vineri vicepresedintele Ioan Oltean, potrivit NewsIn.


O opinie similară a avut si consilierul prezidential Sebastian Lăzăroiu. "Actualul premier e foarte erodat după un an greu al reformelor, cu nemultumiri si plecarea sa ar putea să relanseze increderea in guvernare. Sigur, depinde si pe cine aduci in loc, asta s-ar răsfrange si asupra partidului", a sustinut consilierul prezidential.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.