Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
28 oct 2010 867 vizualizări
Cum te imbraci, la Sorste

Doamnele si domnisoarele din Vrancea sint asteptate sa participe la evenimentul "Cum te imbraci", organizat miinie, de la ora 19.00, la Hotel Fashion Center din Focsani. La evenimentul monden al sfirsitului de saptamina vor avea loc prezentari semnate Maria Filipescu (designer bijuterii), UAD, IQONIQUE, "Cumteimbraci" si se va lansa un magazin on-line. "Calatorim de 15 ani si intotdeauna am mers mai departe chiar daca pe drum am pierdut oportunitati, dar mereu am cistigat oameni. Sorste este o mare parte din viata noastra si dorim sa oferim parte din ea tuturor celor care vor sa ne cunoasca mai bine", transmite Adrian Corcoz, administrator Sorste. (I. C.)


S-au terminat banii pentru medicamente!


Nu mai sint bani pentru eliberarea medicamentelor cu si fara contributie personala. Desi bugetul a fost suplimentat pentru luna octombrie cu 3.550.000 lei, in urma raportarilor facute de farmacii, Casa de Asigurari de Sanatate (CAS Vrancea) a constatat ca banii s-au consumat. Institutia din sanatate instiinteaza farmaciile ca la inregistrare vor fi depuse doar facturile care se incadreaza strict in fondurile disponibile alocate lunii octombrie. "Bugetul alocat pentru eliberarea medicamentelor cu si fara contributie personala s-a finalizat. Am facut solicitare la CNAS de suplimentare a fondurilor", spune Mihai Copaci, presedintele director general al CAS Vrancea. Cel mai probabil, farmaciile se vor indatora, cum au mai facut-o in acest an, si vor onora in continuare retetele bolnavilor in speranta ca Vrancea va mai primi o suplimentare de fonduri. (R. M.)


Proiect pentru antreprenori


Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea anunta selectia pentru participanti la seminarul din cadrul proiectului « Vreau sa fiu instruit pentru un start sigur in rindul antreprenorilor", programat pentru data de 10 noiembrie. "Proiectul isi propune dezvoltarea competentelor antreprenoriale in vederea imbunatatirii performantelor actuale ale tinerilor. Proiectul se desfasoara in parteneriat cu AJOFM Vrancea , Fundatia Zi deschisa, Federatia Fermierul si Propact Vrancea. Participantii vor fi selectati din judetul Vrancea, dupa criteriile: tineri cu virsta intre 18-35 ani, dorinta de a dezvolta o afacere proprie, sa completeze un chestionar », transmit cei de la Tineret si Sport. Inscrierile se fac la sediul institutiei, email dtjvrancea@yahoo.com. Relatii suplimentare se pot obtine la tel. 0237/213.224- int.14. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.