Local

Ce s-a putut constata la concertul dan Piata, tinut simbata asta:

Corneliu Condurache
8 aug 2005 711 vizualizări
Intimpleli tip emblema din feuda Vrancia, c-on satrap in fruntea sa. Spre rusinea multora!

-Iaca ca-n ciuda gretoaselor fitileli si scremeri baronesti

(desfasurate-n dixperare, pina-n ultima clipa) ca sa nu se poata tine concertul ce legendoasa trupa Feonix in Piata Unelii din Focseni, acesta s-a produs.

S-a cintat indeajuns, in sensul ca s-a patruns, prin feuda l-on sutz scurs, fix despre marele URS


-O crapa, bre, fierea-n el,

Si-om vedea pa Stropy cel

Cunoscut cu crier chel,

Cu valvii din cerbel,

(Cei montati d-on vraciul fidel)

Filfiindu-i taricel?


-Desi Preafacatura ce-o ghidoneste s-a regasit printre organizatori, prifectele drept si adivarat Hoprea s-a vazut c-o prezenta tare dixcreta (foaie verde a bobului, de puteai spunea ca nu-i!) prin actiunea din Piata Unelii din Focseni.

In schimb, a defilat in mijlocul aceleiasi ziulici, in vazul tuturor, far\' sa-l doara la basca, la toarta lu\' Ion Atlas Teveu.Tantos in trupa da insotitori a actorului hamerican venit sa imparteasca (racit, ca-n filmii cu timpiti, la mustiuc, c-on ventilator sa nu se-ncinga!) in comuna Melcov-hul, firmiturici, firfirici d-alimenturi.

Pozele date cu suxpecta promtitudine da mai multe televizii centrale (ce seamana binisor cu fazele cind se dixtribuie concentrate la gainurile lu\' dom\' Viscol da la haviscola), il arata pa riprezentatul guveneloiului Aliantzei in baronatul Vrancia, a de se lauda sa aduca in Romanica numai dreptate si adivar, alaturea da trimesii dubiosilor Nimicu Zgheara (stiut ca-i catat la oaua da baietasi da la cioclofoane pintru oarece fire ce duc egzact la el despre tapanoase afaceri cu droage de care ar putea sa nu fie straina complet nici vrancia naostra stramoseasca) si a fotbaliatorul Hadrian Mustu (si el conoscut tragator "la linie" da coc-faina pa birnau)

De intelegeti ceva,

Ati putea, Zau, chiar suna

In scopul de-a explica

Cum se-ntimpla-n Vrancia.


Hinc-o mindra feuda,

C-on satrap baron sadea.


-Motivul peintru care incepe sa se ocsearve o suxpecta intelegere si concordeala intre Stropy si prefectele drept si adivarat, Hoprea, vis a vis da firmurile care urmeaza a lua loc la ospatul foandelor pintru remediala drumelor si scoalelor stricate da inundatii e unul care ar putea fi tare gingas.

Gnericul sub care s-ar putea dexfasura actiunea "sa ne cunoastem, sa ne-mpretenim si mai bine sa traim cu ale de jupuim" ar putea fi, ca egzemplu da mostra, urmatorul:

"Hai sa dam mina cu mina, sa-mpartim prada-mpreuna"


-Pai cum altfel s-ar explica micul si vioiul amanunt ca celebra firma care aparea in docomente cu nume gresit "Euroi Costriuct ", da la Bucale - despre care Stropy\'s baron a trompetit cit l-a tinut musticul trombonului din dotare ca-i super-specialista finca-i (tineti-va ghine da ceva, sa nu cadeti jos sa va loviti la cap!) recomandata da menistrul transpoartelor Do Bre - e nimeni alta decit una despre care Catavencii scria nu damult ca-i amestecata-n (printr-o alta frima ce aparea gales acolea in actionariat) patronii resteorantul "Golden Blit " vecin cu Paltul Crotrococeni?

Unde Traienica Base are oarece legaturi trianice. Inafara da cele da vecinatate si altele, da influentii a madamei conselere celei bloande si focoase de-a \'mnealui, Helehuta Hudrea.

Ia mai ginguriti ceva,

Sa vedeam daca-ti putea!



-Intrebarea de la Puls, luni, acuma, a ajuns:


Firma "Euroi Constriuct" e tot din aia da supt?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.