Local

Felicitari si martisoare in loc de amenda

Dan Chiriac
2 mar 2007 823 vizualizări
Reprezentantele sexului frumos aflate la volan au avut parte ieri de o surpriza placuta din partea politistilor si a reprezentantilor ACR

In prima zi a primaverii, politistii si directorul ACR, Leonard Stoican, le-au incintat pe soferite cu o felicitare si un martisor. Multe dintre acestea au ramas placut surprinse de gestul pe care l- au facut politistii. "La inceput m-am speriat, pentru ca am crezut ca am gresit cu ceva. Ma bucura foarte mult acest gest. Este primul martisor pe care il primesc in acest an", a spus una dintre soferitele cadorisite. Politistii au avut la rindul lor pe linga traditionalul "La multi ani!" si alte urari pentru conducatoarele auto: "O primavara fara evenimente rutiere, cu cit mai putine amenzi sau puncte de penalizare". Acestia respecta acest obicei de cinci ani si pentru evenimentul de ieri au pregatit sute de felicitari si martisoare. "In fiecare an am oferit martisoare de 1 Martie. Astazi (ieri n.r.) vom aplica doar avertisme si speram sa nu avem evenimente rutiere in care sa fie implicate femeile", ne-a spus subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Politiei Rutiere Focsani. Si politistii de la Compartimentul de Prevenire a Criminalitatii au impartit ieri martisoare, flori si sfaturi doamnelor aflate in tranzit prin zonele aglomerate din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.