Național

De Ziua Libertatii de Exprimare

Ziarul de Vrancea
4 mai 2010 758 vizualizări
Robert Turcescu numara amantele mogulului Patriciu

Jurnalistul Robert Turcescu a pornit un razboi personal cu presa de scandal, dupa ce a devenit actor principal in tabloidul "Click", detinut de Dinu Patriciu n imitind stilul tabloidului, el a inceput sa dea informatii "pe surse" despre aventurile amoroase ale mogulului si ale sefilor din Adevarul Holding


Jurnalistul Robert Turcescu a transmis pe Twitter si pe Facebook o serie de informatii despre presupuse amante ale lui Dinu Patriciu si ale unor sefilor din cadrul Adevarul Holding / Click, dupa ce birfe despre familia sa au intrat pe pagina a tabloidului. Potrivit HotNews.ro, Turcescu sustine ca urmareste, astfel, sa demonstreze, din "disperare", ca poate sa compuna si el "articole" de maniera celor compuse de Click si sa citeze "surse din apropierea lui Dinu Patriciu". El a luat aceasta pozitie in urma unui articol publicat simbata de Click, in care sint citati "apropiati" ai cuplului Robert Turcescu-Oana Sirbu facind afirmatii despre viata lor privata, afirmatii descrise de jurnalist drept "halucinante".

Ce scrie Robert Turcescu pe Twitter si Facebook? "Alfina Nassyrova este numele amantei lui Patriciu. A fost Miss Kazahstan 2008 iar mogulul a cunoscut-o pe cind negocia vinzarea Petromidia." "Informatii noi din redactia Click: red. sef Cristian Stancu a fost parasit de sotie pentru Andrei Constantinescu, seful sectiei VEDETE!". "Si inca una absolut senzationala: Adrian Halpert si-a anuntat prietenii ca divorteaza! El s-a cuplat cu fosta sotie a lui Dinu Patriciu." "Dana Patriciu, inselata de miliardar? Actuala sotie a miliardarului Dinu Patriciu s-a plins unor apropiati ca se simte neglijata. Ea e vazuta foarte des in compania altor neveste de magnati romani cu care-si petrece mai tot timpul facind shopping, "boala" specifica femeilor cu bani, dar neglijate de soti. Despre Dinu Patriciu gurile rele spun ca ar avea o relatie cu o femeie kazaha cu mult mai tinara decit el. Adrian Halpert a declarat unor apropiati ca este ingrijorat de faptul ca s-a aflat deja despre relatia lui cu fosta doamna Patriciu. Va reamintim ca directorul editorial al ziarului "Click" este in plin divort, dupa ce a facut o pasiune nebuna pentru fosta sotie a miliardarului Dinu Patriciu."


Semnal de alarma


Cum explica Turcescu gestul sau? "E un semnal de alarma, de Ziua Libertatii de Exprimare, ca m-am saturat sa se scrie orice despre oricine, sa fie prostiti o gramada de insi care nu stiu despre situatia familiei mele", explica Turcescu. El a spus ca "va continua pina vor pricepe" ce efecte au asemenea afirmatii fara legatura cu realitatea, vehiculate in presa. "S-ar putea ca Dinu Patriciu sa nici nu o cunoasca pe femeia aceea, dar sint deja oameni care cred ceea ce scriu eu" pe Twitter si "transmit mai departe", a afirmat Turcescu: "Este felul meu de a ma razbuna pe povestea aceea, publicata simbata". In materialul de simbata, avind titlul "Reteta adulterului: vedete cuplate cu prietena sotiei!", Click sustine ca Oana Sirbu ar fi fost "nelipsita din casa lui Turcescu" si ca cei doi s-ar fi cunoscut "in anturajul de prieteni ai familiei". "Gogorite", descrie Turcescu: "Nu m-a sunat nimeni. Au inventat in redactie o gogorita."



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.