Stiri din redactie

Nunta in familia Ziarului de Vrancea

Dan Chiriac
6 oct 2008 5261 vizualizări
Colega noastra Iulia Oancea s-a maritat simbata seara u si doi fotbalisti au spus adio burlaciei in acest week-end u Banel a dansat mireasa la nunta prietenului sau, Iulian Iacob

Colega noastra Iulia Oancea s-a maritat simbata seara cu alesul inimii sale, Stelian Nicolaie. Cei doi au spus un "Da" hotarit in fata secretarului municipiului, Eduard Corhana, simbata dimineata, la Casa Casatoriilor si si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, dupa-amiaza, la Biserica "Sf. Nicolae" din Focsani. Seara, sute de invitati au venit sa felicite cuplul la Restaurantul Fashion Center, acolo unde s-a petrecut pina dimineata. Cei doi i-au avut aproape pe nasii lor, Madalina si Adrian Stanculescu.

Tot simbata seara, doi fotbalisti au spus adio burlaciei Romeo Ciolpan, de la National Nisprod Golesti a declarat dragoste vesnica Danei Vrinceanu, aleasa inimii sale. Cununia civila si cea religioasa au avut loc dupa-amiaza. Dupa iesirea din biserica, cei doi soti au eliberat porumbei albi, semn al iubirii lor. Seara, masa si dansul au avut loc la Restaurnatul Romantic, acolo unde, printre invitati s-a aflat si omul de afaceri Constantin Nistoroiu.

Atractia serii la nunta lui Iulian Iacob, fostul fotbalist de la CSM Focsani, actualmente la FC Dumitresti a fost stelistul Banel Nicolita. Invitatii au dansat pe muzica interpretata de Adi Caval, Denisa si Maru de la Chitila, la Casa Armatei. Punctul de atractie al serii a fost fara indoiala sosirea lui Banel Nicolita, bun prieten cu mirele. Nicolita este accidentat si a ratat partida Stelei de simbata cu CS Otopeni si este incert pentru meciul nationalei cu Franta de simbata viitoare. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.