Stiri din redactie

Tortul Ziarul de Vrancea - 26 de ani | Ce mesaje a primit de ziua lui cotidianul din Vrancea care-ți spune ce alții își ascund!

Ziarul de Vrancea
21 ian 2023 1501 vizualizări

Așa a arătat tortul Ziarul de Vrancea la 26 de ani de la apariție. Citiți în continuare și câteva din mesajele primite pe 18 ianuarie 2023 cotidianul din Vrancea care-ți spune ce alții își ascund! 

Profesorul Dan Popoiu:”La mulți ani ziarului care-mi este atât de drag! Cei ce va îngrijiti de apariția lui zilnică, sa fiți sănătoși, sa ramaneti drepți si puternici! Meritați pe deplin respect si admiratie!”

Compartimentul comunicare al Administrației Județene a Finanțelor Publice(A.J.F.P) Vrancea:”Vă urăm <<La mulţi ani>>  la împlinirea celor 26 de ani de la prima apariţie a cotidianului dumneavoastră,   publicaţie pe care o considerăm un partener de încredere atunci când dorim să comunicăm contribuabililor mesaje care să le ușureze sarcinile fiscale .

Mulţumim  redacţiei Ziarului de Vrancea  pentru profesionalismul arătat şi pentru faptul că aduc la cunoştinţa opiniei publice informaţii corecte şi echilibrate şi vă adresăm felicitări şi urări de bine şi succes în continuare.La cât mai multe apariţii vă dorim!

Ștefan Pahon-Colaborator al Ziarului de Vrancea din comuna Ciorăști: ”La mulți ani, dumeavoastră celor care cu profesionalism, dăruire și tenacitate ați făcut posibilă supraviețuirea acestui important reper din presa vrânceană - <<Ziarul de Vrancea>> care, de când am devenit vrâncean cu acte în regulă, m-a găzduit în paginile sale cu o serie de teme care privesc viața și activitatea locuitorilor din comuna Ciorăști. Este un adevăr că dacă nu lupți pentru subzistență și adevăr nu exiști iar ca să exiști, aici în Vrancea, a trebuit să luptați împotriva celor care au dorit și încă mai doresc să pună cătușe gândului și cuvântului liber exprimat. Iar lupta aceasta, fiți siguri, va continua. De aceea, la acest ceas aniversar, mă alătur tuturor celor care vor fi umăr lăngă umăr alături de dumneavoastră cei care trudiți pe baricada gândului curat și cuvântului liber exprimat - <<Ziarul de Vrancea>>. La mulți ani !

Nicolae Pupăză-Colaborator al Ziarului de Vrancea din comuna Gura Caliței:”Acum 8 ani, prestigiosul jurnal vrâncean <<Ziarul de Vrancea>> își sărbătorea majoratul,ocazie cu care mi-am permis să-i dedic o frumoasă odă, odă pe care din toată inima o reamintesc celor ce iubesc și apreciază cu adevărat acest ziar, ziar ce spune vrâncenilor, lucrurile pe nume.

Odă redacției ZdV

Tu te-ai născut deja matură,

Și ți-ai urmat mereu al tău destin,

Ne-ai spus mereu doar adevărul,

De-aceea-n fața ta mă-nclin.

Acum,la mândra ta aniversare,

Cu toții ne dorim să ne trăiești,

Făcându-ți sinceră urare,

De <<La mulți ani>>, să- ntinerești .

Alăturea de tine să trăiască,

Acei ce cu credință te slujesc,

Făcându-te să fii mereu în față,

Pe plaiul nostru vrâncenesc.

Compozitorul tău, cu măiestrie,

Îți tot compune o muzică aleasă,

Făcându-te să porți aureolă,

Pe capul tau de tânără mireasă.

Și harnică că o albină,

Să zbori mereu din floare-nfloare,

Și în ziarul tău mereu s-apară,

Tot ceea ce pe noi ne doare.

Poate așa odat' și-odat',

Vom constata cu bucurie,

Că-n viața noastră, datorită ție,

Ceva în bine s-a schimbat.

Profesorul Victor Herchea, din comuna Vizantea-Livezi:”La mulți ani cu sănătate și fiți incisivi ca și până acum, indiferent de partid, funcție sau sex!Vrâncenii și nu numai vă iubesc și sunt alături de dumneavoastră!”

Constantin Scârlet, cititor din Focșani:”La mulți ani și felicitări pentru profesionalismul dovedit!”

Enache Manolachecititor din Focșani :”Felicitări!Așa trebuie să lucreze un profesionist.La mulți ani!Sunt alături de dumneavoastră!”

Dr. Dragoș Cozma, cititor din Focșani:”La multi ani rezistenți și incisivi!!”

Dan Trofin-Blogger Focșani:”În urmă cu 26 de ani apărea Monitorul de Vrancea, cotidian care din 2002 si-a schimbat denumirea în Ziarul de Vrancea. Cei care nu au răsfoit ziarul în ediția print, nu online cum este trendul de mulți ani, sa nu confunde cele 2 publicații locale.Spor, în continuare, jurnaliștilor formați la Ziarul de Vrancea, D-nei Rodica Condurache și d-lui Corneliu Condurache”

 Dr. Vasile Lepădatu, cititor Adjud:”La mulți ani, sănătate multă și numai bucurii, realizări și împliniri alături de toți cititorii și colaboratorii dumneavoastră!

Tincuța Holban, cititoare, Suraia:”Felicitări!Sunteți super! V-au îngenuncheat, dar nu v-ați predat!

Mircea Dumitru Homoc, cititor, Odobești:”E un bun prilej de a va ura viață lungă!

Ecaterina Pîslariu, cititor, Italia:”La mulți ani, viață lungă și multă sănătate!Spor în toate! Numai bine!”

Mariana Florea, cititoare, Italia:”Mulți ani, stiamte d-le director!Mândră că am făcut parte din colectivul acestui ziar!”

Ionel Berbece, cititor Adjud:”La mulți ani tuturor acestor luptători pentru libertate, dar pregătiți-vă de și mai rău, această monstruoasa coaliție, NU va mai permite nimic!...

Profesorul Petru Ghervan, cititor Suceava antrenorul echipei masculine de handbal de Liga Națională CSU Suceva, decanul Facultății de Educație Fizică din Suceava , fost coleg de liceu și clasă cu directorul general al Ziarului de Vrancea:”Felicitări!Multă sănătate vouă și colaboratorilor voștri!Cititorii Ziaruluii știu că veți rezista în continuare pentru că faci <<alt fel de presa>> de care toți avem nevoie.Curaj și echilibru, asa cum te știu pe tine și pe Rodica, iar Ziarul de Vrancea va avea viață lungă, în folosul nostru, al cititorilor!La mulți ani!”

Doinița Hălășag, cititor comuna Vânători:”Mulți ani înainte Ziarului de Vrancea!Toată stima și recunostința pentru conducerea Ziarului!

Iosif Lucaci, cititor , județul Iași:”Deși mă cam îndoiesc, sper că acestă opresiune a luat sfârșit. Sunteți niște luptători și de aceea urez ziarului și celor care trudesc acolo, viață lungă în slujba adevărului și a dreptății. La mulți ani!

Mircea Rond, președintele Comunității Evreilor Focșani:”La mulți ani!

Ana Maria Petrea, cititoqre, Panciu:”La mulți ani și să ne/vă găsim/regăsim și la 100 de ani!”

Purice Maria, cititoare, Focșani:”La multi ani! Mulțumim pentru știrile prezentate, așa cum sunt în realitate!

Mioara Bălțatu, cititoare Garoafa:”La mulți ani! Mult curaj și succes mai departe!”

Georgică Vultureanu, cititor Suraia:”La mulți ani și să vă citim și peste jumătate de secol.” 

Vica Lucia Axente, cititoare Focșani:”Putere,rezistență și succes.La mulți ani!”

Vasile Alexe, cititor Suraia:”La mulți ani și multe apariții!

Mihaela David, cititoare Focșani:”Vă doresc încă multe apariții, sănătate și putere de muncă colaboratorilor și imparțialitate în abordarea subiectelor!

Marcela Florea, cititoare, Focșani:”La mulți ani cu sănătate, prosperitate, acțiuni cu sens, articole care să ajute communitatea să crească, să fie sănătoasă!

Gheorghe Nica, cititor Focșani:”Atunci când Oprișan vă ridica chioșcurile cu macaraua cu tot cu vânzători!.Da, așa a fost,iar astăzi de la gheretele Monitorului nu găsești să cumperi Ziarul de Vrancea, prin urmare nu prea s-au schimbat prea multe!

Cristina Ghindar Greuruș, cititoare Focșani:”La mulți ani! Felicitări și... perseverență în continuare! You are the best!

Claudia Postolache, cititoare, Focșani:”BTW( n.r. Apropo), interesant de văzut câți dintre dragii jurnaliști și-au păstrat calea și câți/cine a făcut compromisul, citește s-a înregimentat politic.”

Tasel Manolel, cititor Focșani:”Am înțeles!De mânia proletară a lu' Marean și mama lui n-ați scăpat!Da'cu Halici și Toma nu-i la fel?!

Veronica Decuseară, fost gestionarn chioșc difuzare: ”Amintindu-mi de acele zile nefaste, în care chioșcul pe care îl gestionam și în care mă aflam, a fost legat cu lanțuri și tras câțiva metri. Îmi vine să plâng de neputința de atunci.Aș fi vrut să ies, să le spun că ceea ce fac nu este etic.Dar mi-am dat seama că sunt sub comandă și nu fac de capul lor ceea ce fac.

Dar, războiul are învinși și învingători.Am tăcut, am răbdat și am învins.Nu numai eu ci și colegii mei care au suportat același <<supliciu>> .Au fost zile frumoase, dar urâte din punct de vedere moral.Ce să ceri unor oameni care nu au ce da, dar vor ceea ce ai tu?La mulți ani Ziarului de Vrancea și celor care îl conduc!MultĂ sănătate și puterea de a merge mai departe!.”

Ionel Marin, redactor șef revista Bogdania, colaborator al Ziarului de Vrancea: ”Fără exprimare liberă a adevărului nu există libertate și democrație. Cu certitudine a edita un Ziar presupune un efort zilnic de mare dimensiune, o implicare totală și de mare responsabilitate. Munca, lupta este dură, continuă pentru obținerea informațiilor, redactarea calitativă, redarea și editarea cu  performanță jurnalistică a Ziarului de Vrancea. Domnule Corneliu Condurache sunteți sufletul nobil și strălucitor al cotidianului Ziarul de Vrancea, făclia care luminează aceste vremuri tulburi și complicate. Vrâncenii, țara întreagă se bucură că astăzi proiectul dvs. de suflet, Ziarul de Vrancea  împlinește 26 de ani de apariție neîntreruptă. Fără educație, cultură și credință vie nu putem progresa și realiza un viitor demn și fericit în România. Domnia voastră, colectivul redacțional, colaboratorii și toți cei ce lucrează pentru ca zilnic să apară, la un nivel ridicat de profesionalism Ziarul de Vrancea, meritați îmbrățișările noastre, prețuire aleasă și călduroase felicitări. La mulți, frumoși și binecuvântați ani!

Profesorii Elizia și Vasile Lefter, colaboratori ai Ziarului de Vrancea:”La mulți ani de apariție de succes! Ziarul de Vrancea a devenit glasul vrâncenilor și nu numai.Mereu proespăt, mereu obiectiv, înfruntând greutățile și trecând mai departe, Ziarul de Vrancea publică materiale de actualitate, necenzurate, lăsând cititorii să deceleze importanța informației. Corneliu și Rodica Condurache sunt mereu cap limpede, două turnuri de veghe mereu atente la realitatea cotidiană.Le dorim sănătate și multă răbdare în lupta cu inerția și tarele gândirii semenilor, pe care s-au angajat să îi slujească necondiționat.În luna marilor sărbători patronate de Mihai Eminescu, îi salutăm cu celebrul  „ Trăiască Nația!”, atât de drag poetului național.”

Silvia Vrînceanu Nichita fost redactor șef al Ziarului de Vrancea:”La mulți ani cu ocazia aniversării ziarului! De necrezut ce repede au trecut 26 de ani!Să aveți putere de muncă, să continuați!”

Ovidiu Burdușa, vrâncean stabilit în Italia, fostul Secretar de Stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni:”La mulți ani!

Marius Ulmeteanu, directorul general al UMO Serv Focșani:”La mulți ani, atât dumneavoastră cât și Ziarului de Vrancea!Mult succes vă doresc!

Daniel Mușat-Mureșanu, colabirator al Ziarului de Vrancea:”La mulți, mulți ani!”

Alexandra Tătaru, viceprimarul Municipiului Focșani:”La mulți ani, ZdV!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.