Sport

Primarul Misăilă revine și-i explică antrenorului Bratu că nu e deloc „în grafic” și ar trebui să demisioneze

Ziarul de Vrancea
18 oct 2022 1761 vizualizări

Misăilă mai cere și ”convocarea de îndată a unei ședințe a Comitetului Director al CSM Focșani 2007 pentru analiza rezultatelor obținute de echipa de fotbal și a decide dacă mai putem continua în actuala formulă de antrenorat!” .Cererea radicală a primarului vine după următoarea succesiune de întâmplări ce-au survenit în ultmele ore.În urma rezultatului înregistrat sâmbătă 15 octombrie 2022 de echipa de fotbal CSM Focșani 2007 care a terminat la egalitate 1-1(0-1) pe teren propriu jocul disputat în cadrul etapei nr 8 a seriei 2 din Liga a III-a cu formația CS Viitorul Ianca, primarul Municipiului Cristi Valentin Misăilă a solicitat demisia antrenorilor.Reamintim că etapa trecută Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul din deplasare jucat în etapa 7 cu nou promovata Unirea Braniștea.După 8 etape echipa de fotbal CSM Focșani 2007 ocupă locul 4 în clasamentul la zi al seriei 2 Liga a III-a, în care activează. Într-un răspuns făcut public de sportuldevrancea.ro , antrenorul   principal al echipei de fotbal CSM Focșani 2007, Marius Bratu  refuză să-și de demisia de onoare pe care i-a cerut-o primarul Misăilă.Antrenorul Marius Bratu își  justifică refuzul precizând că echipa de fotbal CSM Focșani 2007 pe care el o pregătește este in grafic din punctul său de vedere.Mai mult Bratu apreciază că echipa de fotbal CSM Focșani 2007 chiar este în crestere, deoarece sâmbătă 15 octombrie 2022 , după esecul de la Galați, aceasta a avut o reacție pozitivă și doar ghinionul a făcut să nu câștige cele trei puncte contra celor de la Ianca.Reamintim că sâmbătă 15 octombrie 2022 în meciul de fotbal din etapa nr 8 a seriei 2 Liga a III-a la fotbal CSM Focșani 2007-CS Viitorul Ianca oaspeții au condus până în minutul 89 cu scorul de 0-1 după ce marcaseră în minutul 45 .De asemenea fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul din deplasare jucat în etapa 7 cu nou promovata Unirea Braniștea.

Locul 4 la opt puncte de prima poziție și la două de locul 5 - loc de play-out, o linie de clasament dezamăgitoare (4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, una de la o echipă nou promovată) pentru o echipă pe care ne-o doream mult mai performantă față de sezonul trecut și într-o continuă creștere.

 În 8 etape am acumulat doar 14 puncte din 24 posibile, un parcurs nedemn de o formație care și-a propus promovarea în al doilea eșalon valoric al țării și căreia i s-au creat toate condițiile pentru îndeplinirea obiectivului.

În cea mai accesibilă serie din ultimii ani, fără echipe cu pretenții, suntem mai aproape de play-out decât de locurile de baraj, iar rezultatele din ultimele etape nu îmi dau încredere că echipa se afla pe drumul ce bun.

Solicit președintelui Comitetului Director al CSM Focșani 2007, consilierul local PNL, Liviu Macovei, convocarea de îndată a unei ședințe a Comitetului Director pentru analiza rezultatelor obținute de echipa de fotbal și a decide dacă mai putem continua în actuala formulă de antrenorat!

Nu avem timp și bani pentru a face experimente și pentru a crește antrenori care până la echipa noastră de seniori au antrenat doar copii!

Text informații + foto:Cristi Valentin Misăilă

Citiți și:Primarul Misăilă solicită demisia antrenorilor echipei de fotbal CSM Focșani 2007;

Antrenorul principal al echipei de fotbal CSM Focșani 2007 refuză să-și de demisia de onoare pe care i-a cerut-o primarul Misăilă

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.