Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007 - CS Viitorul Ianca: 1-1 (0-1) în etapa nr 8 a seriei 2 Liga a III-a la fotbal

Ziarul de Vrancea
19 oct 2022 1067 vizualizări

CSM Focșani 2007 - CS Viitorul Ianca: 1-1 (0-1).Au marcat: Ciucureanu (min. 45 - pentru oaspeți), Arnăutu (min. 89, din 11 metri - pentru echipa CSM Focșani 2007).Meciul s-a disputat pe stadionul Milcovul  în cadrul etapei nr 8  a turului sezonului 2022/23 al seriei 2 liga a III-a la fotbal seniori.Rezultatul l-a determinat pe primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă să solicite demisia  antrenorilor echipei de fotbal CSM Focșani 2007.Reamintim că etapa trecută Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul din deplasare jucat în etapa 7 cu nou promovata Unirea Braniștea

VIDEO:SDV TV

CSM Focșani 2007:

Preda- Juncanaru, Săpunaru, Panaite (cpt.), Negoiță, Băjenaru (63-R. Bratu), Zaharia (72-Predoiu), Taciuc (72-Pasăre), Oprea (46-Dumitru), Rogoveanu (83-C. Petre), Arnăutu.

Antrenor: Marius Bratu

Preparator fizic: Cristian Naciu

Asistent medical: Gabriel Bratu

Delegat: Gheorghe Căldare

Rezerve neutilizate: Apenciucesei - Dănilă, Strătilă, Dascălu.

 CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare cu CSM Râmnicu Sărat vineri, 21 octombrie, în deplasare, iar sâmbătă, 29 octombrie, echipa CSM Focșani 2007 va juca pe Stadionul Milcovul Sud din Focșani cu Metalul Buzău.

Citiți și:Rezultatele complete ale etapei 8 din seria 2 , Liga a III-a la fotbal seniori

Citiți șo clasamentul la zi al seriei 2 , liga a III-a la fotbal seniori după 8 etape

Citiți și meciurile etapei 9 ale seriei 2 Liga a III-a la fotbal seniori

Citiți și postarea primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă prin care acesta solicită demisia antrenorilor echipei de fotbal CSM Focșani 2007 

Echipa de fotbal a înregistrat astăzi(n.r. sâmbătă 15 ocotombrie 2022) un nou rezultat rușinos, terminând la egalitate pe teren propriu scor 1-1 cu Viitorul Ianca, după ce în urmă cu o săptămână a fost învinsă cu 2-1 de Unirea Braniștea, o nouă promovată în Liga a III-a.

După astfel de eșecuri rușinoase și un parcurs modest al echipei până în prezent, cu două înfrângeri și două rezultate de egalitate, cer public demisia de onoare antrenorilor echipei.

Așteptările noastre și ale suporterilor sunt mult mai mari față de ceea ce echipa oferă în momentul de față ca și exprimare în teren sau rezultate.

Pentru a nu periclita și mai mult parcursul echipei în etapele rămase până la pauza competițională, avem nevoie de un restart al echipei, cu o nouă conducere tehnică.

Având in vedere faptul că în ultimul an au fost cele mai mari sume de bani alocate din bugetul local al Municipiului către CSM 2007 Focșani, așteptam cu totul și cu totul alte rezultate!

Ne pare rău, dar antrenorii care nu înțeleg obiectivele clubului nostru, nu ne fac cinste!”-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.