Sport

Antrenorul principal al echipei de fotbal CSM Focșani 2007 refuză să-și de demisia de onoare pe care i-a cerut-o primarul Misăilă

Ziarul de Vrancea
18 oct 2022 2056 vizualizări

În urma rezultatului înregistrat sâmbătă 15 octombrie 2022 de echipa de fotbal CSM Focșani 2007 care a terminat la egalitate 1-1(0-1) pe teren propriu jocul disputat în cadrul etapei nr 8 a seriei 2 din Liga a III-a cu formația CS Viitorul Ianca, primarul Municipiului Cristi Valentin Misăilă a solicitat demisia antrenorilor.Reamintim că etapa trecută Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul din deplasare jucat în etapa 7 cu nou promovata Unirea Braniștea.După 8 etape echipa de fotbal CSM Focșani 2007 ocupă locul 4 în clasamentul la zi al seriei 2 Liga a III-a, în care activează. Într-un răspuns făcut public de sportuldevrancea.ro , antrenorul   principal al echipei de fotbal CSM Focșani 2007, Marius Bratu  refuză să-și de demisia de onoare pe care i-a cerut-o primarul Misăilă.Antrenorul Marius Bratu își  justifică refuzul precizând că echipa de fotbal CSM Focșani 2007 pe care el o pregătește este in grafic din punctul său de vedere.Mai mult Bratu apreciază că echipa de fotbal CSM Focșani 2007 chiar este în crestere, deoarece sâmbătă 15 octombrie 2022 , după esecul de la Galați, aceasta a avut o reacție pozitivă și doar ghinionul a făcut să nu câștige cele trei puncte contra celor de la Ianca.Reamintim că sâmbătă 15 octombrie 2022 în meciul de fotbal din etapa nr 8 a seriei 2 Liga a III-a la fotbal CSM Focșani 2007-CS Viitorul Ianca oaspeții au condus până în minutul 89 cu scorul de 0-1 după ce marcaseră în minutul 45 .De asemenea fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au pierdut meciul din deplasare jucat în etapa 7 cu nou promovata Unirea Braniștea.Citițiîn continuare răspunsul antrenorului principal al echipei de fotbal CSM Focșani 2007 , Marius Bratu la cererea de a-și da demisia de onoare a primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă

" Nu există <<tuturor>> antrenorilor, ci doar eu și preparatorul fizic Cristi Naciu și de sâmbăta trecută este vorba și de jucătorul antrenor, Ciprian Petre.

Da, pot vorbi în numele staff-ului tehnic legat de ce a declarat domnul primar în legătuăa cu demisia de onoare.

Ca și primar al urbei, domnul Misăilă are toată stima și respectul nostru pentru tot ce face pentru oraș și mai ales pentru Clubul Sportiv Municipal ( CSM) 2007 Focșani.

Personal, încă o dată, îi mulțumesc și pe această cale.

Legat de demisii, nu cred că este cazul.Echipa( n.r. de fotbal CSM Focșani 2007) este în grafic, din punctul meu de vedere. chiar este în crestere.Astăzi( n.r. sâmbătă 15 octombrie 2022), după eșecul de la Galați( n.r. de la meciul cu echipa nou promovata în liga a III-a Unirea Braniștea), echipa noastră a avut o reacție pozitivă și doar ghinionul a făcut ca echipa să nu câștige cele trei puncte contra celor de la Ianca.

Am spus și mă repet, eu și staff-ul meu, nu ne dăm demisia, atâta timp cât avem șanse matematice, primul nostru obiectiv fiind playoff-ul, apoi locurile 1 sau 2 care ne califică la baraj și mai departe promovarea.

Consider că putem îndeplini obiectivul final și că onoare, avem rămânând lângă echipă, ducând echipa spre obiectivul final și spre locul unde consider responsabil că-i este locul, divizia B.

Mulțumesc tuturor celor ce înțeleg exact situația și sunt în continuare lângă noi și în același timp promit că nu o să dezamăgim."

Text preluat de pe contul de facebook sportuldevrancea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.