Sport

Meci de Cupa României feminin la Adjud pentru ajutorarea Georgianei Onea

Dan Chiriac
24 nov 2017 1235 vizualizări

u FC Onești - Măgura Bacău, duminică ora 14.00, pe stadionul municipal din Adjud

Stadionul municipal din Adjud va fi duminică gazda unei partide din cadrul Cupei României la fotbal feminin. Se vor întâlni două echipe din județul Bacău, FC Onești și Măgura Onești. Alegerea stadionului din Adjud a fost făcută și pentru ajutorarea Georgianei Onea,din Păunești, legitimată la clubul FC Onești club care are secție de fotbal feminin. Pe data de 07 Mai 2017 în meciul FC Oneşti-Venus Maramureș Georgiana a fost lovită la gleznă. Georgiana nu a mai putut continua activitatea fotbalistică, unii medici spunând că e doar o entorsă şi va trece. După trei luni medicul chirurg din spitalul municipal descoperă că Georgiana are tumoare în acel loc indicând să se opereze. După mai multe consultaţii în Bucureşti s-a constatat durerosul adevăr, cancer osos, adica în termenul medical Sarcomul Eweng. AJF Vrancea va organiza împreuna cu DJST Vrancea pe data de 9 decembrie un trial între Echipele Steaua Bucureşti, Unirea Focşani şi Dinamo Bucureşti generațiile anilor ‘95 .Toate încasările vor fi donate familiei pentru ca Georgiana sa câștige si acest meci sa rămână in continuare Campioana Noastră. Rugăm pe cei cu suflet mare să ni se alăture acestei campani de ajutorare. Cine doreşte să ajute şi are posibiltate o poate face în contul deschis pe numele mamei Onea Mariana Lăcramioara la Banca Transilvania RO69BTRLRONCRT0424008501. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.