Sport

FCSB se poate apropia la 2 puncte de Farul Constanța în urma rundei a 4-a din Superliga 15-17 aprilie

Ziarul de Vrancea
12 apr 2023 875 vizualizări

S-au scurs trei etape din play-off-ul Superligii, iar lupta pentru câștigarea titlului continuă să ofere dueluri electrizante. În etapa a 4-a, capul de afiș va fi duelul dintre FCSB și Farul Constanța, dar alte dueluri interesante sunt Universitatea Craiova - Rapid și CFR Cluj - Sepsi.

Programul meciurilor din play-off:

Clasamentul este următorul:

  1. Farul 39 puncte
  2. CFR Cluj 35 puncte
  3. FCSB 34 puncte
  4. Universitatea Craiova 29 puncte
  5. Rapid 28 puncte
  6. Sepsi OSK 24 puncte

CFR Cluj și FCSB au beneficiat de înjumătățire.

FCSB - Farul, un derby care promite mult spectacol

FCSB este obligată să o învingă pe Farul pentru a rămâne în cursa pentru câștigarea titlului. Formația lui Gică Hagi a impresionat în acest sezon și a continuat forma bună și după intrarea în play-off. Le-a învins acasă pe Sepsi și Universitatea Craiova și a remizat în deplasare cu Rapid. De partea cealaltă, FCSB a remizat cu Universitatea Craiova și CFR Cluj și a învins Sepsi.

Farul este singura echipă care se poate mândri că a învins-o pe FCSB tur - retur în sezonul regulat. La Ovidiu, formația lui Hagi a câștigat cu 3-1, în timp ce în returul din luna ianuarie s-a impus pe Arena Națională cu 3-2 în unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon, cu o răsturnare spectaculoasă pe final. În schimb, FCSB a învins-o ultima dată pe Farul în aprilie 2022, cu 4-0 în deplasare.

Forma bună pe care o arată a transformat-o pe Farul în principala favorită la câștigarea titlului, potrivit cotelor afișate pe site-urile de pariuri sportive fotbal. Astfel, formația lui Hagi are cota 2.30 să devină campioană, CFR Cluj are cota 2.50, iar FCSB are cota 4.00. Rapid și Universitatea Craiova au cota 150.00, în timp ce Sepsi are cota 5000.00. În ce privește meciul dintre FCSB și Farul, roș-albaștrii au cota 2.05 să câștige, egalul are cota 3.40, iar succesul formației de la malul mării are cota 3.75.

CFR Cluj - Sepsi: Campioana caută prima victorie din play-off

Formația lui Dan Petrescu nu s-a regăsit după intrarea în play-off și a înregistrat trei remize: 2-2 cu Rapid și 1-1 cu Universitatea Craiova și FCSB. Mai mult, în toate aceste trei partide a avut mari emoții pe final și era să piardă. CFR Cluj nu mai este echipa solidă din sezoanele precedente, iar vârsta înaintată a unor jucători începe să își spună cuvântul. Totuși, Dan Petrescu are experiența necesară pentru a redresa situația echipei, însă meciul cu Sepsi se anunță capital.

Sepsi este ocupanta ultimului loc din play-off, însă are un moral bun după victoria cu Rapid, iar conducerea a anunțat că nu își propune să facă simplu act de prezență în acest final de sezon. În plus, Sepsi a încurcat-o pe CFR Cluj la ultima partidă directă, disputată în luna martie la Sfântu Gheorghe.

Mai mult, covăsnenii au încă în minte succesul cu 1-0 de pe terenul lui CFR Cluj reușit în mai 2021. Așadar, este un meci deschis oricărui rezultat, chiar dacă CFR Cluj pornește ca favorită și are cota 1.45 să câștige. Egalul are cota 3.90, iar succesul lui Sepsi are 7.40.

Universitatea Craiova - Rapid: Duelul formațiilor rănite

Universitatea Craiova - Rapid este duelul formațiilor rănite, pentru care intrarea în play-off nu a adus rezultatele dorite. Oltenii au avut un moral bun după remizele cu FCSB și CFR Cluj, însă au fost învinși în ultima etapă în deplasarea de la Farul. De partea cealaltă, Rapid remizase cu CFR Cluj și Farul, primele două echipe din campionat, dar apoi a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK.

La ultima partidă de pe Ion Oblemenco, Rapid a reușit să câștige cu 1-0, în timp ce în returul din Giulești scorul a fost 2-2. Cele două echipe beneficiază și de sprijinul fanilor, astfel că partida se anunță promițătoare. Va fi un meci al ultimei șanse pentru a continua cursa pentru ocuparea unui loc pe podium, astfel că ambele echipe vor ținti victoria, întrucât egalul nu ajută pe nimeni, mai ales că atât Universitatea Craiova cât și Rapid au fost eliminate din Cupa României. La pariuri, Universitatea Craiova are cota 2.15 să câștige, egalul are cota 3.10, iar victoria formației lui Adrian Mutu are cota 3.40.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice mome


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.