Sport

CSM Focsani doreste promovarea

Alex Smeu
20 sep 2006 1427 vizualizări
Antrenorul echipei-fanion a precizat ca ar fi bine daca Focsaniul ar avea din nou echipa de Liga a 2-a. Marian Brutaru a spus care ar fi conditiile de promovare

Dupa sapte etape disputate in cadrul Ligii a 3-a (seria I) la fotbal, CSM Focsani se afla pe prima pozitie in clasament, cu 15 puncte (patru victorii obtinute si trei rezultate de egalitate). Chiar daca se afla la un singur punct de locul secund, acest avantaj putea fi mai mare si mai linistitor in acelasi timp daca gruparea de pe Milcovul cistiga la Pascani si pe teren propriu cu Aerostar Bacau. "A sosit momentul sa ne bucuram de ceea ce s-a facut pina acum. Ne dorim sa promovam si ma gindesc ca de fiecare data cind Focsaniul a fost in partea superioara a fostei Divizii B, atmosfera in oras era placuta, din punct de vedere al suporterilor prezenti la stadion", a spus Marian Brutaru. Tehnicianul focsanean este multumit si de faptul ca in prezent, ca si acum citiva ani cind echipa-fanion activa in esalonul doi, formatia vrinceana este alcatuita in proportie de 90 % din "localnici", atit din punct de vedere al jucatorilor, cit si al conducerii.


Se indeplinesc aproape toate conditiile


Marian Brutaru a tinut sa aminteasca ca pentru a forta promovarea, clubul trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. In primul rind, dorinta de a pasi in Liga a 2-a a jucatorilor este una imensa. "Dorinta exista la Focsani, in special cea a presedintelui Dan Dumitru, care este un tip foarte ambitios si care a tinut linga el fara ajutor prea mare un lot de jucatori pe care i-a format foarte bine din punct de vedere al caracterului", a declarat antrenorul vrincean. De asemenea, Brutaru a mai prezicat ca fara un necesar

material (organizare de club, conditii de antrenament, de refacere si lot de jucatori) si fara ambitie si continuitate nu se va putea obtine promovarea mult dorita de CSM Focsani. "Este foarte bine ca in sprijinul lui Dan Dumitru au venit si cei de la Primarie in frunte cu domnul pimar Decebal Bacinschi si Consiliul Local, lucru benefic pentru echipa", a mai zis Marian Brutaru. Totodata, antrenorul formatiei noastre a tinut sa precizeze ca fara rabdare nu se va putea obtine performanta. "In ceea ce priveste necesarul material, aproape toate problemele pot fi rezolvate asa cum trebuie, in timp, cu calm si in siguranta. In schimb, jucatorii trebuie sa joace un fotbal care sa permita obtinerea de rezultate bune".


Multumit de jucatori


Tehnicianul vrincean al CSM-ului a zis ca este multumit de faptul cum se prezinta echipa la ora actuala si de pregatirea jucatorilor inaintea venirii lui la club. "Asa cum am mai spus, colegul meu Aurel Pastia s-a ocupat foarte bine de pregatirea baietilor pentru ca tot ce vreau este sa inbunatatesc jocul tactic, iar lotul de jucatori de care dispune CSM Focsani a aratat ca are potential sa invete sa puna in practica acest lucru. Am nevoie din lor de ambitie mai mare pentru ca din punct de vedere fizic si tehnic corespund nevoilor unui joc de Liga a 2-a, lucru vazut si in meciul de cupa cu Dunarea Galati.", a completat Brutaru.


Doua "piese" noi cu Poli Galati ?


In etapa a 8-a a esalonului trei (seria I), formatia focsaneana va evolua in deplasare cu galatenii de la Poli. Meciul va avea loc simbata, 23 septembrie, ora 17.00, pe stadionul "Dunarea". "Intentionez sa aduc in echipa de start unul sau doi jucatori care nu au apucat sa joace titulari pina acum. Ma bazez pe dorinta lor de a demonstra ca isi merita locul in primul 11", a precizat Marian Brutaru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.