Sport

Nu vor sa rateze locul doi

Ciprian Fânaru
4 iun 2010 550 vizualizări
FC Panciu - FC Vaslui II, azi de la ora 18.00, intr-un meci contind pentru etapa a 33-a a Ligii a treia Formatia de Liga a treia FC Panciu are programata azi una dintre partidele de campionat considerate usoare.

Penultima intilnire oficiala din sezonul 2009/2010 nu poate avea decit o singura invingatoare. Formatia gazda are un traseu foarte bun pe teren propriu si in mod normal nu se poate impiedica de vasluieni. Echipa a doua a celor de la FC Vaslui se afla deja matematic in liga a patra si mai joaca acum doar pentru onoare. Elevii lui Vasile Burga si Danut Bolocan au amintiri placute din disputele cu galben-verzii, pe care i-au eliminat acum trei sezoane in barajul pentru promovarea in esalonul trei. In tur, vasluienii, cu un lot format in mare parte din juniori de 17-18 ani, au cedat in fata uneia dintre fruntasele seriei cu 0-4. Partida are totusi o miza mult mai importanta decit clarificarea antrenorului cu privire la potentialul jucatorilor si anume lupta pentru mentinerea pe cea de-a doua pozitie a clasamentului seriei. Pozitia pancenilor, care anul acesta nu duce insa la baraj, mai este amenintata doar de Petrotub Roman, echipa care are un meci mai dificil acasa, contra celor de la Rapid Suceava. Exista totusi posibilitatea ca romascanii sa cistige la masa verde, jucatorii suceveni neplatiti amenintind cu neprezentarea la partida. Ultimele doua runde ale sezonului vor fi ultimele in tricoul alb-rosu pentru unii dintre fotbalistii gazdelor de azi, cel putin asta au anuntat conducatorii gruparii vrincene, dezamagiti de esecurile in fata formatiilor din Braila si Roman. FC Panciu s-ar putea baza la acest joc pe urmatorul "11": Gordin "" Ionica, Feraru, Constantinescu, Cl. Mihai "" Ungureanu, Cioran, Dutu, Tudor "" Covaci, Predoiu. La centru va oficia Bogdan Simion din Iasi, ajutat la cele doua tuse de Andrei Itco si Alexandru Filipciuc, ambii din Suceava. Observatori vor fi Radu Musat "" Bucuresti si Decu Cringasu "" Ploiesti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.