Sport

Gura Humorului a terminat-o cu Liga a treia

Dan Chiriac
24 dec 2009 969 vizualizări
FC Panciu si CSM Focsani vor cistiga cele trei puncte la masa verde in deplasare

Seria intii a Ligii a treia a ramas cu doar 16 echipe, dupa ce o alta echipa din judetul Suceava a abandonat competitia. Dupa ce la mijlocul acestui tur de campionat Scoala de Fotbal Radauti a declarat forfait, criza financiara a facut o noua victima. Gruparii CS Gura Humorului i-a venit rindul sa se retraga din campionatul Ligii a treia din motive de ordin financiar, dar si de ordin sportiv. Lipsa banilor si a rezultatelor sint ingredientele care au facut clubul sucevean sa spuna pas si se retraga din prima serie a celui de-al treilea esalon, cea din care fac parte si cluburile vrincene FC Panciu si CSM Focsani. Toate adversarele echipei din Suceava vor cistiga meciurile din retur cu scorul de 3 - 0. Ambele echipe vrincene, FC Panciu si CSM Focsani, vor cistiga cele trei puncte la masa verde in deplasare, lucru care avantajeaza cele doua formatii. "Am avut zilele trecute o sedinta de analiza a activitatii din turul campionatului, la care a participat si primarul Marius Ursaciuc. S-a constatat ca sansele de salvare de la retrogradare sint practic inexistente, asa ca nu mai avea rost sa cheltuim bani degeaba si in retur. Clubul insa nu se va desfiinta, pentru ca vom continua sa evoluam in Liga a V-a pe pozitia echipei «satelit», iar din vara anului viitor, pentru ca sintem considerati echipa retrogradata, vom aparea din nou pe tabloul Ligii a IV-a", a declarat pentru presa suceveana presedintele humorenilor, Teo Murariu. Spre deosebire de cazul Scolii de Fotbal Radauti, careia in urma retragerii i-au fost anulate toate rezultatele obtinute, rezultatele celor de la Gura Humorului ramin in picioare. Acest fapt avantajeaza semnificativ pe CSM Focsani, tinind cont ca echipa-fanion se lupta pentru evitarea retrogradarii si a invins in meciul direct contra sucevenilor. Ramine de vazut daca si Pambac Bacau, formatie aflata intr-o acuta criza financiara va renunta la locul sau in Liga a treia. Bacauanii au mai fost in aceasta situatie si in sezoanele trecute, dar de fiecare data au ramas sa continue campionatul. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.