Sport

Din nou 0 - 3

Dan Chiriac
13 sep 2008 674 vizualizări
Aerostar Bacau - CSM Focsani 3 - 0 (1 - 0) in etapa a cincea a Ligii a treia CSM Focsani a pierdut din nou cu 3 -0, dupa ce in urma cu trei saptamini pierduse la aceeasi diferenta la Rimnicu Sarat.

Focsanenii nu i-au avut la acest joc pe cei doi antrenori, Damian Bancila si Aurel Pastia. Acestia nu au putut sta pe banca tehnica deoarece cei din conducerea Clubului CSM 2007 Focsani nu le-au dus contractele pentru a fi inregistrate la Federatia Romana de fotbal. Partida de la Bacau a inceput cu ocazia lui Toma din minutul 5, mijlocasul focsanean tragind peste poarta de la 16 metri. Fotbalistii lui Bancila au dominat prima repriza, dar nu si-au creat ocazii mari la poarta adversa. Gazdele au decis scorul in minutul 42, cind Sofronie a finalizat din mijlocul careului o actiune prelungita de atac a bacauanilor. Actul secund s-a desfasurat cu totul altfel, bacauanii preluind initiativa. Andries putea egala in minutul 54, in timp ce Mavriti putea duce scorul la 2 "" 0 in minutul 60, dar a ratat din fata portii. Golul doi al gazdelor a venit in minutul 66, cind Cutciuc a centrat in fata portii, iar Cursaru a marcat. Varea a marcat in minutul 84 ultimul gol al meciului, dupa o iesire gresita in ofsaid a defensivei focsanene. In final, suporterii focsaneni prezenti la meci i-au reprosat lui Dan Dumitru faptul ca cei doi antrenori nu au stat pe banca, si ca echipa joaca foarte slab. Fostul presedinte al consiliului de admininistratie de la CSM Focsani le-a explicat suporterilor ca nu mai are nici o implicare la echipa, si ca vina pentru situatia creata cu cei doi antrenori apartine celor din conducerea CSM 2007 Focsani, cei care au preluat clubul in vara acestui an. (Dan CHIRIAC)


CS Aerostar Bacau - CSM Focsani

Stadion: Aerostar. Spectatori: 150

Au marcat : Sofronie 42, Cursaru 66, Varea 84.

Arbitri: Vizireanu Adrian Ion (Buzau), Lungu Romeo (Buzau), Cosconea Mihai (Buzau).

Rezerva: Ionascu Laurentiu (Buzau).

Aerostar: Cosa "" Mihalache, Geaman, Pitusca, Constantin (77 Ghioc) "" Mavrichi, Apostol, Sofronie (70 Munteanu), Carp (59 Varea) "" Dutciuc "" Cursaru (87 Gindulescu). Antrenor Gheorghe Poenaru

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Craciun, Constantinescu, Mirgoace (71 Burcacel) - Toma, Bucataru, Curteanu, Moise, Dumitriu (43 Botezatu) - Andries.

Antrenor: Damian Bancila.


Rezultatele etapei de azi:


Laminorul Roman - Willy Bacau 0 "" 0

Ecologistul Botosani - Poli II Iasi 2 - 1

FC Panciu - FCM Birlad 1 - 1

Fcm II Bacau - Rapid Suceava 1 - 1

Aerostar Bacau - CSM Focsani 3 - 0

Ceahlaul II - Petrolul Berca 0 - 6

CFR Pascani - CSM Rm. Sarat 1 - 4

Cetate Tg. Neamt - Pambac Bacau - azi orele 17.00

Otelul II Galati - Raraul Cimpulung - azi orele 17.00


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.