Sport

Aveti rabdare!

Dan Chiriac
25 sep 2007 631 vizualizări
Egalul de la Bucuresti trebuie confirmat in etapele urmatoare u fotbalistii se antreneaza intens pentru partida cu Otopeniul

Primul punct obtinut de CSM Focsani a inveselit atmosfera in rindul echipei care a inceput ieri pregatirile pentru partida de simbata cu CS Otopeni. Atit jucatorii cit si sefii formatiei sint constienti ca acest punct este in primul rind moral si trebuie neaparat confirmat printr-un succes cu Otopeniul. Focsanenii s-au antrenat ieri normal si sustin ca toate partidele din campionat se anunta extrem de grele. Seria in care a nimerit CSM Focsani este una foarte puternica, cu echipe care au jucat multi ani in prima liga. Cel mai important in acest moment este ca toata lumea sa inteleaga ca Focsaniul are nevoie de o echipa de liga a doua, indiferent de sacrificii. Nimeni nu trebuie sa uite ca CSM Focsani juca in urma cu un an si jumatate in Liga a treia si era aproape retrogradata la judet. Atunci a intervenit parteneriatul intre Dan Dumitru si Consliul Local Focsani, iar echipa a reusit sa se salveze de la retrogradare si apoi sa promoveze in Liga a doua. Inceputul acestui campionat nu a fost unul fast pentru focsaneni, situatie pusa pe seama faptului ca CSM este practic o echipa nou formata, care are nevoie de timp pentru a avea prestatiile pe care le asteapta toata lumea.


Bateti Otopeniul!


Cu toate ca toata lumea este dezamagita ca nu ne-am indeplinit obiectivul cu acest punct obtinut in Capitala, golul lui Riscu din minutul 90 trebuie considerat o descatusare a echipei si o razbunare a tuturor ghinioanelor si arbitrajelor defavorabile de la inceputul campionatului. Suporterii au inteles ca totul se poate rezolva cu timpul, dar se spera ca si cei care dau bani sa fie indulgenti. De astfel, deputatul PSD George Baesu a spus la sfirsitul saptaminii trecute, intr-o conferinta de presa, ca finantarea fotbalului este necesara si ca cei care finanteaza aceasta formatie ar trebui sa se gindeasca inainte de a lua vreo decizie nefavorabila. "Mi se pare normal ca echipa de fotbal sa fie sustinuta de Consiliul Local Focsani. Daca acesta nu va mai da bani la fotbal atunci Focsaniul nu va mai avea prea curind o echipa la nivelul Diviziei B sau C", a declarat deputatul George Baesu, care pare sa-si fi schimbat atitudinea pe care o avea atunci cind era prefectul judetului. Parlamentarul social-democrat a mai adaugat ca si in trecut au existat critici privind finantarea echipei de fotbal, dar ca este necesar ca cei in masura sa ofere bani pentru sustinerea unei echipe de fotbal care sa reprezinte Focsaniul. Orasul Panciu a reusit sa formeze o echipa competitiva tot cu bani de la Consiliul Local, insa si acolo consilierii de la stinga si de la drepta esichierului politic au inceput sa se intereseze cum sint cheltuiti banii. Desi joaca la Liga a patra, dupa citeva discutii aprinse la ultima sedinta, FC Panciu a primit un microbuz si un autocar din bani de la buget, insa alesii locali nu au dorit sa ofere echipei in locatie si stadionul de fotbal. Jucatorii focsaneni spera ca finantatorul sa nu se ia doar dupa rezultatele din primele etape si sa traga concluzii pripite. Evolutia si rezultatul de simbata, cu Dinamo 2 ne da sperante, dar in acelasi timp ii obliga pe fotbalisti sa-l confirme simbata cu Otopeniul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.