Sport

S-a stabilit programul turului Ligii a doua

Dan Chiriac
24 iul 2007 539 vizualizări
CSM Focsani - Prefab Modelu, in prima etapa a Ligii a doua u debutul noului sezon ar putea fi aminat cu o saptamina sau doua u Ziarul de Vrancea va prezinta programul complet al turului Ligii a doua- Seria

Ieri dimineata, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul turului campionatului Ligii a doua. CSM Focsani va debuta in noul sezon pe teren propriu, urmind a evolua in compania echipei Prefab Modelu, formatie cu care focsanenii au sustinut o partida de verificare la Sf. Gheorghe, pierduta cu 1 - 0. Presedintele CSM-ului, Marius Bratu, a fost cel care a tras prima bila din urma si a decis tintarul meciurilor pentru echipa in acest sezon. "Toate formatiile sint bune, valoarea Ligii a doua a crescut foarte mult, va fi o serie foarte grea, dar ne dorim sa debutam cu dreptul in fata propriilor suporteri. Legat de meciul cu Prefab Modelu, care ne-a invins in amicalul de la Sf. Gheorghe, este binecunsocut faptul ca niciodata partidele amicale nu seamana cu cele oficiale. Atunci, la noi nu au jucat noile achizitii, ne-au lispit titularii obisnuiti, plus ca veneam dupa nici 24 de ore de la meciul cu Delta Tulcea. Ei nu pot avea decit un avantaj moral, dar noi vom raspunde cu o mare ambitie", a spus Marius Bratu. Prima deplasare a focsanenilor in noul sezon va fi la Cimpina, unde vor evolua cu echipa locala, in etapa a doua. Tinind cont ca in etapa a treia vom juca acasa cu FC Botosani, putem spune ca a fost vorba de o tragere la sorti norocoasa daca socotim ca am evitat echipele puternice in aceste runde. Primul soc va fi in etapa a patra, meciul cu Petroul Ploiesti, in deplasare, o partida ce va avea loc la Moreni, locul unde evolueaza ploiestenii. Cit priveste startul noului sezon nu este exclus ca acesta sa se amine pentru cel putin o saptamina, daca nu cumva chiar cu doua, din cauza caldurii. "Sint sanse, au fost discutii in acest sens. Eu, perosnal, mi-as dori sa se intimple acest lucru pentru ca avem timp mai mult sa putem pune toate in regula", a mai precizat Marius Bratu. Comisia de Licentiere din cadrul FRF le-a atras focsanenilor inca odata atentia ca nu vor fi programati in campionat daca nu vor monta scaunele in tribunele stadionului "Milcovul". Primaria Focsani trebuie sa inceapa montarea acestor scuane pentru a nu se ajunge in situatia ca echipa sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor. Incepind de ieri, si Ionut Constantinescu, care a fost accidentat, a intrat in programul normal de antrenamente ale echipei. (Dan CHIRIAC)


CASETA


Francez in probe la CSM Focsani


Un fotbalist francez a fost adus in probe la CSM Focsani. Kamell

Bettich se va prezenta la antrenamentele echipei focsanene in

aceasta saptamina, urmind a fi testat in partidele de verificare. "Va

fi urmarit in meciurile cu Dunarea Galati si FC Bacau, urmind ca in

functie de randamentul sau sa decidem daca-l pastram pe acesta

pentru meciurile oficiale", a spus presedintele formatiei CSM

Focsani, Marius Bratu. Jucatorul are 21 de ani si joaca din pozitia

de atacant. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.