Social

Virstnicii danseaza de ziua lor

Daniel Garleanu
2 oct 2010 1131 vizualizări
Ziua Mondiala a Persoanelor in Virsta este sarbatorita in fiecare an pe 1 octombrie.

Este o zi in care seniorii au nevoie de mai multa atentie decit de obicei, au nevoie de dragoste si respect pentru tot ceea ce au facut in timpul vietii. Pentru a nu se simti uitati, Crucea Rosie Vrancea organizeaza azi un eveniment dedicat tocmai celor de virsta a III-a. "Filiala de Cruce Rosie a inteles de mult ca aceasta categorie sociala are nevoie de intelegere, rabdare si ajutor pentru a suporta mai usor greutatea anilor si a infiintat in anul 2002 «Clubul Virstei a III-a». Ani la rind, aproape 200 de oameni, prin forte proprii, sponsorizati sau pur si simplu cu pachetelul de acasa s-au intilnit, s-au apropiat, s-au ajutat reciproc, au facut excursii si si-au serbat zilele de nastere. Intr-un cuvint au fost impreuna, s-au simtit bine, luati in seama si chiar importanti", a transmis Rodica Davidean, directorul CR Vrancea. Reuniunea "inteleptilor" va incepe la ora 16.00, la Galeriile de Arta din Focsani. Virstnicii se vor bucura de surprize muzicale pregatite de elevii Scolii "Duiliu Zamfirescu", dar si de un program sustinut de cistigatorii concursului "Vivat la Muzica". Din partea autoritatilor locale si-a anuntat prezenta seniorul de la Consiliul Judetean, Mircea Diaconu, care a promis ca aduce si dulciuri. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.