Social

Silvicultura este in cautare de lucratori

Daniel Garleanu
1 iul 2010 949 vizualizări
Oferta de locuri de munca vacante pentru prima saptamina din luna iulie contine 43 de locuri de munca in domeniul silvic din totalul de 119.

Astfel, pentru meserii ca inginer de cercetare in silvicultura, tehnician silvic cercetare si exploatare, padurar si muncitor necalificat sint locuri libere la Directia Sivica Vrancea si Ocolul Sivic Zabala. Domeniul fabricarii articolelor de imbracaminte inca mai alimenteaza numarul de joburi cu posturi pentru confectioner-asamblor articole din textile si muncitor necalificat. Cele 56 de locuri de munca in confectii sint la societatile Artifex, Sorste si Rosca Conf. Totodata, in lista exista si un post director adjunct institutie publica si asimilati in cadrul Primariei Focsani. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea a identificat joburi si pentru sef serviciu si asimilati, agent vinzari, fasonator cherestea si gestionar depozit. De asemenea, AJOFM scoate spre ocupare si locuri de munca peste hotare, in tari precum Marea Britanie, Suedia, Cipru si Malta. Oferta integrala de joburi pentru saptamina 30 iunie - 7 iulie poate fi consultata la sediul AJOFM. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.