Social

Centrul Danut la Gala Oameni pentru oameni

Valentin Muscă
23 apr 2010 1330 vizualizări
Cea mai recenta recunoastere a activitatii Centrului Danut din Pitulusa fost nominalizarea acestuia la Gala Oameni pentru oameni , sectiunea Cea mai buna campanie de voluntariat public , manifestare desfasurata la Baneasa Shoping Center.

"Este o incununare a muncii voluntarilor Centrului care de 4 ani dau din timpul lor liber timp pentru copiii care vin la Centru. De aceea, tin sa le multumesc pe aceasta cale tuturor voluntarilor care dau viata activitatilor institutiei", ne-a spus psihologul Elisabeta Norocea, directorul Centrului. Pe linga activitatile obisnuite ale Centrului "Danut", s-a remarcat in ultimul timp Grupul Vocal, care a sustinut o serie de concerte in bisericile din Vrancea si a participat la mai multe concursuri judetene si nationale. "La invitatia preotilor Nicolae Latcan, Ticu Gavrila si Maftei Stefan, elevii Grupului Vocal cu sustinut concerte de musica religioasa la bisericile din parohiile Sfintul Gheorghe "" Valea Rea, Sfintii Imparati "" Mera si Sfinta Cruce "" Odobesti. Coordonat de prof. I. Rosu, S. Rosu, M. Sbirciog, J. Tigaeru si L. Batog, Grupul Vocal a participat la concursul de muzica psaltica organizat de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei, ocupind locul al III-lea", ne-a mai spus Elisabeta Norocea. Un rol important in succesul activitatilor Centrului il are parohia din Pitulusa, respectiv preotul Dorel Norocea. Amintim ca acest centru functioneaza ca Birou de Asistenta Sociala a parohiei "Sfintul Gheorghe" din Pitulusa si a fost infiintat in 2007 de familia pr. Dorel si Elisabeta Norocea. (V. M.)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.