Social

Se da startul la munca sezoniera

Daniel Garleanu
2 dec 2009 1193 vizualizări
Luna aceasta se cauta Craciunitele!

Sarbatorile de iarna care se apropie cu pasi repezi sint singurul motiv care poate influenta piata ocuparii fortei de munca. Cu toate ca Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca nu a primit inca nimic concret din acest punct de vedere, este de acord ca perioada sarbatorilor va crea citeva locuri de munca sezoniere, mai ales ca de ieri a inceput oficial luna cadourilor. Craciunitele, mascotele sau promoterele vor fi intilnite in mai toate supermarketurile din oras oferind produse promotionale sau stirnind admiratia clientilor. "Oferta pentru munca sezoniera nu exista deocamdata. Nici in anii trecuti nu a fost", ne-a declarat Daniela Brihoianu, purtator de cuvint al AJOFM.Totusi, de cele mai multe ori, joburile part time ocolesc Fortele de Munca si se fac prin intermediul anunturilor publicitare sau a firmelor specializate. In virful celor mai rivnite locuri de munca de catre vrinceni se gasesc meseriile precum consilier juridic sau economist. Daniela Brihoianu sustine ca cererea pentru aceste meserii este ridicata, numai ca lipseste oferta. De altfel, mai toate locurile de munca ce pretind studii superioare sint foarte greu de gasit mai ales in perioada de recesiune economica. Ba mai mult, cetatenii sint convinsi ca astfel de posturi sint date cu dedicatie anumitor persoane apropiate administratorului sau la recomandarea cunoscutilor. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.