Social

Miss Seniora din Clubul Pensionarilor

Daniel Garleanu
25 feb 2009 1154 vizualizări
Clubul Pensionarilor din Focsani a serbat ieri ziua de Dragobete la Restaurantul Romantic pentru a demonstra ca virsta a treia este una deosebit de dragastoasa.

Serbarea a purtat numele "Buchet de Primavara", in cadrul careia au fost felicitati toti pensionarii clubului care isi aniverseaza ziua de nastere in primul trimestru din an. Aproximativ 50 de persoane trecute de prima tinerete au fost prezente la eveniment si au asistat cu emotii la desemnarea "Miss Seniora". Sponsorul evenimentului a fost Nicu Mazere, consilier judetean PNL, care a tinut sa ii felicite pe toti membrii clubului. "Ideea a venit acum patru ani, a fost o initiativa de suflet. Cred ca la batrinete, cel mai mare necaz este singuratatea si noi trebuie sa indepartam din sufletele acestor batrini singuratatea", a declarat Nicu Mazere. In Clubul Pensionarilor sint inscrisi aproximativ 80 de persoane, atit singure cit si cupluri. "Ne simtim extraordinar de bine, sintem ca intr-o familie si incercam sa uitam necazurile crizei in care ne aflam. De cind sint in Club ma simt foarte bine si sint foarte activ", a declarat Tudor Stancu, in virsta de 70 de ani. La ora inchiderii editiei, petrecerea era in toi, fapt pentru care ne-a fost imposibil sa aflam care este cistigatoarea concursului Miss Seniora. Va putem spune insa ca doamnele au abordat tinute si coafiuri foarte chic. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.