Social

Cazul micutei Alexandra din Panciu a depasit granitele judetului

Valentin Muscă
12 dec 2008 1036 vizualizări
Presa o sprijina pe micuta Alexandra Udriste intr-o mobilizare fara precedent

Mai sint doua saptamini si mai este nevoie de peste 100 mii euro ca Alexandra sa poata fi dusa la tratament in Franta. Dupa ce povestea dureroasa a micutei a fost facuta publica in media locala, cazul a fost preluat pe mai multe site-uri si bloguri, iar in cele din urma a ajuns la Antena 1 si la Acasa TV. "Am fost ieri invitati la emisiunea «Povesti adevarate» de la televiziunea «Acasa» si speram ca putem reusi sa stringem banii de care avem nevoie. De asemenea, ne-a contactat fotbalistul Florin Lovin care ne-a promis sprijinul sau pentru a putea sa mergem cu Alexandra la tratament. Multumesc inca o data celor care ne ajuta si mass-mediei pentru ca sinteti alaturi de noi", ne-a spus Alina Udriste, mama fetitei. Si la Focsani se va organiza un spectacol caritabil pentru a se stringe banii necesari. Micutele vedete de la Art Kids Company organizeaza la discoteca Extrem un spectacol, pe 21 decembrie, in speranta ca Mos Craciun o va ajuta pe Alexandra sa mai stringa niste bani pentru tratament. Reamintim ca fetita in virsta de 3 ani sufera de o forma rara de cancer si poate fi salvata doar daca pleaca pina in Craciun la tratament la Institutul de Cancerologie "Gustave Roussy" din Franta. Costul total al tratamentului este de 165 mii euro. Mai avem doua saptamini ca sa putem stringe banii care inseamna salvarea vietii acestui copil. Pretul campaniei electorale s-a ridicat la peste 200 mii de euro de candidat. Viata Alexandrei depinde doar de 165 mii euro. Haideti sa aratam ca pretul vietii inseamna mai mult decit un loc in Parlament si sa redam bucuria pe chipul acestei minuni de inger cu nume imparatesc. Mai multe detalii despre acest caz pot fi aflate la numerele de telefon 0744.533884; 0740.244004, prin email: alina_udriste@yahoo.com si de pe site-ul www.alexandraudriste.ro. (Valentin MUSCA)

Putem salva acest copil apelind din reteaua Romtelecom la numerele: 0900 900 030 - 10 EUR/apel ; 0900 900 035 - 5 EUR/apel ; 0900 900 032 - 2 EUR/apel. De asemenea, pot fi facute donatii in conturile:

RO63BTRL04004203H55396XX (Euro)

RO88BTRL04001203H55396XX (Lei)

Titular: UDRISTE ALINA MARIANA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.