Social

Primul cabinet medical scolar din Adjud

Ana-Maria Cantia
7 mar 2008 1566 vizualizări
La Grupul Scolar "Gh. Bals" din Adjud a fost inaugurat, zilele trecute, singurul cabinet medical scolar din municipiu.

Aici, de servicii medicale pot beneficia elevii de la toate scolile si gradinitele din oras, precum si elevii de la scolile din satele apartinatoare, Adjudu-Vechi, Siscani si Burcioaia. Cabinetul are un medic si doua asistente. Acestea vor fi zilnic la cabinet, intre orele 8.00 si 18:00, pentru ca in orasul de pe Trotus se invata in doua schimburi. "Eu vin cu drag aici pentru ca vreau sa fac ceva pentru acesti copii, stiu ce inseamna sa provii dintr-o familie modesta. Elevii au diverse probleme, sint fete care ramin insarcinate in timpul scolii. Vreau sa ramin aici pentru ca am gasit intelegerea si colaborarea de care aveam nevoie", ne-a declarat medicul scolar Lacramioara Aldea. Si conducera scolii este incintata de faptul ca singurul cabinet scolar din oras se afla in Grupul Scolar "Gh. Bals", mai ales ca aici exista si internat. "Este o reusita ca acest cabinet este la noi in scoala. Acest medic e o mana cereasca, venirea domnisoarei doctor este cu atit mai benefica cu cit la noi avem si elevi cazati in camin", ne-a declarat directorul liceului, profesoara Mariana Birla. Unul dintre cei care au trecut pragul cabinetului de la Adjud a fost chiar Principele Radu de Hohenzolern, care a vizitat orasul in urma cu doua zile. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 23 ore, 6 minute, 45 secunde
Toata lumea este incantata ca in sfarsit sa gandit cineva sa deschida un cabinet medical, pt scoala era absolut necesar. Felicit pe cei care au facut ca acest lucru sa fie realizabil si nu in ultimul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.